algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

Les Fundacions Darder-Mascaró organitzen una escola d'estiu per a «formar ideològicament militants de les esquerres ecosobiranistes illenques»

201655

Les Fundacions Darder-Mascaró organitzen l'escola d'estiu 'Gestionar, transformar, construir hegemonia. El 'multitasking' necessari de les esquerres' amb l’objectiu de «formar ideològicament militants de les esquerres ecosobiranistes illenques», especialment aquelles persones que formaran part de candidatures municipals, insulars o autonòmiques el 2023. Es tracta d’una formació que vol «relacionar des d’una mirada necessàriament complexa els diferents espais de militància (institucions, partits, moviments socials) en un context advers, d’incertesa social i econòmica i de creixement de l’extrema dreta i de la seva agenda reaccionària».

El programa constarà de quatre blocs temàtics, en els quals es desenvoluparà el debat en grup gran i en grups més petits, que permetin tant la participació activa de tothom, com la sistematització de les conclusions dels debats. La tria de les persones ponents i dinamitzadores tendrà en compte la diversitat de gènere, i les persones que dinamitzaran els grups disposaran d’una formació prèvia i una guia pedagògica.

L'escola d’estiu es durà a terme el 8 de juliol de 16 a 20.30 h i 9 de juliol de 9.30 a 14 h a l'Estudi General Lul·lià i s'hi podrà gaudir de les ponències d'Andoni Olariaga, de la Fundació Iratzar; Ricart Vilaregut, del CIEMEN; Carme Gomila, regidora de l’ajuntament de Manacor; Llorenç Soler, politòleg; Neus Truyol, regidora de l’ajuntament de Palma; i David Abril, de les Fundacions Darder-Mascaró. Inaugurarà l’acte Miquel Rosselló, president de les fundacions Darder-Mascaró i en realitzarà la cloenda Lluís Apesteguia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.