algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.28°
11°

El viatge a l'Argentina d'Armengol i Garrido va costar més de 20.000 euros

El viatge de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, a l'Argentina de principis de juny va suposar un cost total de 20.072 euros entre passatges d'avió i allotjament.

En concret, segons les dades publicades pel Govern en el Portal de Transparència de la CAIB, l'estança de la presidenta Armengol, que inclou també la d'un alt càrrec, representà un cost de 10.895 euros. D'aquests, 1.123 corresponen a l'allotjament, 7.657 als bitllets d'avió i 2.115 al lloguer d'un cotxe.

Per la seva banda, en el Portal, la consellera Garrido té anotat un cost total de 4.321 euros dividit entre els 3.737 euros dels bitllets d'avió i els 561 de les nits d'hotel.

La Direcció General de Relacions Institucionals té anotats també 561 euros corresponents a l'allotjament, 557 euros de costs de manutenció (menjars i sopars) i 3.373 euros dels passatges d'avió.

La presidenta Armengol i la consellera Garrido visitaren Argentina entre el 31 de maig i el 6 de juny amb motiu de la celebració del XXIV Ple del Consell de les Comunitats Balears en l'Exterior en la localitat argentina de San Pedro.

La consellera Garrido va assegurar que el viatge havia servit per reforçar els llaços amb les comunitats de les Balears residents en l'exterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa dervers d'un any
Siempre es conveniente viajar a paises de parla catalana, para ir cambiando ideas.
¿20.000 euros?. Francamente, lo encuentro baratito
Valoració:-1menosmas
Per Ret això de la política, fa dervers d'un any
El negoci de la política no éstà sols en el que cobren, sinó en la despesa que s'estalvien.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente