algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El col·legi CIDE de Palma, guardonat amb el premi a la millor cooperativa escolar

La Unió Espanyola de Cooperatives d'Ensenyament (UECoE) i Cajamar han premiat a la cooperativa d'ensenyament CIDE de Palma, al costat d'altres centres educatius, en la cinquena edició del concurs 'Emprenem. Foment de l'emprenedoria cooperativa a l'escola'.

El president de la UECoE, Javier Martínez Cuaresma, i el director Comercial i d'Economia Social de Cajamar, Sergio Pérez García, han lliurat els guardons.

Els alumnes de la Cooperativa CIDE de Palma han obtingut el premi a la millor cooperativa escolar pel projecte 'Cooperativa de Treball Associat Social Emprenedora S. Coop.', dotat amb 900 euros per a l'adquisició de material educatiu o informàtic que ajudi a la tasca dels docents i el desenvolupament dels alumnes d'aquesta cooperativa educativa.

Segons han explicat en una nota de premsa, l'objecte social d'aquest projecte és la prestació de serveis esportius en les instal·lacions del col·legi CIDE dirigits a tota la seva comunitat educativa, formada per més de 2.000 alumnes i 200 professors.

Aquesta mateixa cooperativa d'ensenyament ha rebut així mateix un esment especial pel projecte 'Mediterranean Development Programari Societat Cooperativa' per la seva qualitat, valor educatiu, originalitat i sostenibilitat social i econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.