algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La UIB i l'AECC convoquen els V Premis Balears contra el Càncer per a treballs de fi de grau i màster

04/07/2022 El vicerrector de Campus y Universidad Saludable de la UIB, Adrià Muntaner, y la vicepresidenta de la AECC-Baleares, Bel Amer. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS UIB | UIB

L'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible (Ousis) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), amb la col·laboració de la Reial Acadèmia de Medicina de Balears, han convocat els V Premis Balears contra el Càncer per a treballs de fi de grau o de màster en la UIB.

El vicerector de Campus i Universitat Saludable, Adrià Muntaner, i la vicepresidenta de la AECC-Balears, Bel Amer, han presentat aquest dilluns la convocatòria, l'objectiu de la qual és incentivar i premiar l'esforç dels alumnes que hagin fet treballs de fi de grau i de màster relacionats amb els tres pilars de la AECC.

Aquests objectius de l'AECC són els següents: informar i conscienciar sobre la malaltia, fer costat al malalt i a la seva família, i fomentar la recerca oncològica.

Els premis tenen dues categories: treball sobre atenció, promoció de la salut i prevenció des de la perspectiva biopsicosocial, i treball de ciències bàsiques.

El primer i segon premi de cada categoria tendran dotació econòmica, que enguany augmenta a 1.500 euros i 500 euros, respectivament.

El termini per a presentar candidatures romandrà obert fins al 31 d'octubre de 2022 a les 14.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.