cielo claro
  • Màx: 19.98°
  • Mín: 13.54°
19°

El Govern nega haver amagat els casos d'explotació sexual de menors tutelades: «La informació d'El Mundo és falsa»

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha negat aquest dilluns que l'Executiu autonòmic hagi amagat els casos d'explotació sexual de menors tutelades, entre altres motius perquè els expedients relatius a aquesta problemàtica són competència dels consells insulars.

Així ha respost Negueruela, a la roda de premsa posterior al Consell de Govern, després de ser demanat per una informació d'El Mundo que apunta que l'Executiu balear suposadament hauria ocultat durant un any que menors tutelades es prostituïen a través de webs de contactes. «La informació és falsa», ha remarcat.

El portaveu ha afegit que el Govern no té accés als expedients relatius a aquest tema i que, per aquest motiu, va ser el Consell de Mallorca qui va denunciar aquesta situació quan va conèixer que existien casos d'explotació de menors. «A les Balears mai no s'ha amagat el problema», ha assenyalat.

En aquest punt, ha assegurat que el de les Balears ha estat el primer govern a establir un protocol de detecció dʻaquests casos en col·laboració amb els serveis socials i la Policia. A més, ha destacat que, davant d'aquests casos «extremadament greus», els consells insulars també han actuat, ja que els expedients relatius a aquest tema són de la seva competència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per no cal, fa dervers d'un any
Pregunto:
No cal que ho diguis, ho demostres sobradament.
Valoració:-1menosmas
Per Pregunto, fa dervers d'un any
Deixar de parlar d' ell, així com no ho fas tu?. Perdona, però és que som curtet de gambals i no entenc la metàfora.
Valoració:-1menosmas
Per rucs, fa dervers d'un any
Hi ha que ser molt ruc i curt de gambals per estar tot el sant día a remolc del que diu aquets espanyolot que signa com I tant. Si no fosius betzols de veritat, dexariu de parlar d'ell.
Presumptament s'en fot de voltros.
Valoració:-1menosmas
Per inmundo, fa dervers d'un any
el Inmundo és el que és.
Son nom ho indica.
No té equívoc.
És una mé.
Valoració:1menosmas
Per Ta sonao, fa dervers d'un any
@ toca el dos!
Es defineix a si mateix com a "resistente pasivo", i persevera fins a la locura. Si, passiu agressiu, diria jo. És com voler dialogar amb un nazi determinat a ficar-te a la cámara de gas, diguent-li que tens asma i que ja tornaràs un altre dia. Imagina quants amics té.
Valoració:0menosmas
Per Toca el dos!, fa dervers d'un any
@I tant. I si deixàssis de molestar i de robar els niks a la gent?
S'ha de ser molt barrut, per continuament deixar-se veure a un lloc a on no s"és ben rebut i que se sap perfectament.
Valoració:4menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
¿Y si lo que publica El Mundo fuese verdad? ¿Qué?
Cuidado que el autor del reportaje, es de los que fallan pocas veces.
Valoració:-3menosmas
Per No m'ho crec, fa dervers d'un any
Si és una mentida, com que la calúmnia és un delicte i en aquest cas seria una calúmnia molt greu, no queda altre remei que posar una querella criminal contra els que cometen aquests delictes contra l'honor i la bona reputació d'unes persones, amb la finalitat de deixar inservibles a unes persones per a la política, professionalment i també personalment. És el crim més greu després de l'assassinat, perque se mata moral i socialment a les persones i les converteix en unes proscrites.
Les dretes fan continuament amb la gent de MÉS. també ho han fet amb gent de Podem i ara tambe ataquen a la gent del PSOE. I si realment és una mentida o una desvirtuació de la realitat, no se pot consentir més i s'ha de demanar la pena màxima per aquest tipus de delictes.
El que s'hauria de fer, és invetiigar si això va començar amb el govern del PP. I si és d'aquesta manera, quedarien ben retratats.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente