nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'OCB prepara un espot a favor del català que estrenarà al Mobofest

201497

L'Obra Cultural Balear (OCB) prepara un miniespot a favor de la llengua catalana, que presentarà al Mobofest d'enguany (29 i 30 de juliol a Lloret de Vistalegre).

«Tens entre 0 i 40 anys? Tens amics, germans, fills, nets... dins aquesta franja d’edat? Tens una mascota simpàtica? Duus un piercing a la llengua? No en duus cap? Tens juguera? T’agrada fer coses en favor del català? Si has respost afirmativament cap d’aquestes preguntes, pots participar al miniespot que prepara l’OCB per estrenar al Mobofest d’enguany», explica l'entitat.

L'objectiu d'aquesta campanya és «arribar a un públic jove, que és l'assistent potencial del Mobofest», han remarcat.

Per a participar-hi, cal enviar una fotografia, millor si és apaïsada, amb un requisit: «Mostrar-hi la llengua». Cal enviar-la a coordinacio@ocb.cat abans del 15 de juliol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Angustias de Marratxin, fa dervers d'un any
Buenos dias, opinadores. A quant tenim el quilo de bacallà enguany?
Valoració:0menosmas
Per Ho tenen malament, fa dervers d'un any
Ho tenen malament, aquesta gent de l'OCB. Campanyes de promoció del català les hauria de fer el Govern, el Consell i els ajuntaments, però com que s'han carregat la política de normalització lingüística, ara ha de ser l'OCB que ha de suplir la deixadesa. Fan tard, el prestigi del català està molt tocat, més enllà dels intel.lectuals que fan molta bonda. La campanya està dirigida als joves perquè l'OCB ja és una associació de gent gran i ho saben.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente