cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín:

Centenars de persones i alguns animals, a la manifestació de Palma contra l'aprovació de la Llei dels Drets dels Animals

Aquest dissabte s'ha fet a Palma una manifestació contra l'aprovació de la Llei dels Drets dels Animals.

A la manifestació hi han participat alguns centenars de persones i algunes desenes d'animals que ha caminat des de la plaça del Tub al Consolat de Mar al ritme de consignes com «prohibir no és protegir» o «s'han de respectar els nostres costums».

Entre les entitat convocants hi ha la Federació Balear de Caça, presidida per un activista del partit neofeixista Vox, que considera que la nova llei suposaria: «la prohibició de caçar amb fura, ca, perdiu i/o gorrions; la prohibició de la pesca esportiva; la castració dels cans de caça; la prohibició de fer cries de cans i ocells de falconeria; la desaparició de les races de cans; la prohibició de la pesca subaquàtica i la fi d'animals en pessebres, processons, cavalcades i festes culturals i tradicionals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per un crític, fa 7 mesos
Volen dir les tradició de sortir al bosc i pegar tiris a tot el que s´hi mou, o matar toros perquè ells pugan pujar la testosterona, o desfilades amb els lejios de Seuta, en fi...., molta siesta i poc pencar de veritat.
Valoració:4menosmas
Per La ejcopeta nasional, fa 7 mesos
El respecte no s' exigeix, es guanya. Quan s' exigeix, és fascisme pur i dur.
Valoració:4menosmas
Per Nofret, fa 7 mesos
Imagino que a tots aquests caçadors de la foto, a més de regalar-los els guardapits de color taronja de MUTUASPORT, també les convidaren com de costum a un bon berenar.
Valoració:5menosmas
Per Arxi, fa 7 mesos
Si aquests de la foto són pagesos, jo sóc mis universo...quatre desgraciats de fatxes, que no saben fer la o amb un canuto...una colla de miserables que no valen la vida de un conill tots junts!
Valoració:12menosmas
Per Elia, fa 7 mesos
Els fatxes els hi va això de la violéncia, ho porten al ADN, encara que tot sigui dit, són uns xulos putes amb els dèbils...que vagin a Ucraïna a tirar trets, a veure si tenim sort i no tornen..sobre tot el ros tenyit, que és molt valent de boqueta..l'escopeta al cul li posaria jo!
Valoració:4menosmas
Per Tomeu Reynes, fa 7 mesos
Que pinten ses banderes de se gallina en aquesta protesta lo que anirien de prohibí so es cans amb GPS i ses sondes tot com un temps senyes i bona viste
Valoració:10menosmas
Per Manipulats i utilitzats, fa 7 mesos
El traque que duen és publicitat d'una asseguradora madrilenya especialitzada en assegurances a caçadors. No hase falta dissir nada mas.

Valoració:17menosmas
Per Miserables, fa 7 mesos
M'agradava molt anar a Cala Murada a cercar esclatassangs i ho vaig haver de deixar pel disgust continu de trobar-me amb cans eivissencs penjats d' un ullastre. Gent capaç de fer això, per a mi, mereix que li facin el mateix.
Valoració:19menosmas
Per Guillem, fa 7 mesos
Professionals de la pagesia, pesca i ramaderia, no n'hi havia. Maltractadors d'animals, si
Valoració:22menosmas
Per Xaume, fa 7 mesos
I que VOX pareix això?
Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente