nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

175 establiments turístics de Mallorca, sancionats per activitat il·legal

El Consell de Mallorca, actualment amb la competència d'ordenació turística traspassada des del Govern, ha fet 895 inspeccions a establiments turístics entre el 1r de gener i el 31 de maig. Durant els controls s'han obert 175 actes d'infracció per activitat il·legal.

El departament de Transició, Turisme i Esports ha duit a terme tasques d'ordenació turística, inspecció i sanció a 541 han estat a allotjaments turístics, 217 a intermediaris turístics i 120 a restauració i establiments d'entreteniment, entre d'altres. La majoria d'inspeccions s'han fet a Palma (360 inspeccions), Alcúdia (50), Calvià (43), Pollença (41) i Llucmajor (39).

Els actes d'infracció s'han obert a 112 allotjaments turístics, 55 dels quals eren il·legals; la resta ha estat per tenir una activitat de sobre comercialització. «Volem actuar amb contundència contra l'activitat il·legal als allotjaments turístics i en la lluita contra el turisme d'excessos. Volem acabar amb aquesta xacra a les portes de la temporada alta», ha dit el conseller de Transició, Turisme i Esport, Andreu Serra.

Les prioritats del Pla d'inspecció de 2022 d'ordenació turística per aquest maig i juny han estat el control en l'aplicació del decret d'excessos i la supervisió de les Estades Turístiques Vacacionals (ETV) a Palma. Per la seva banda, el Consorci de Borsa d'Allotjaments Turístics, que des de l'1 d'abril d'enguany ja depèn del Departament de Transició, Turisme i Esports, està preparant una nova convocatòria pels ajuntaments de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pasau-hi per Sa Llotja Si us plau!, fa dervers d'un any
Pasau-hi per Sa Llotja Si us plau!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente