cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

Usuaris es queixen del mal funcionament i del servei insuficient del TIB

Usuaris del TIB es queixen del mal funcionament i del servei insuficient de diverses línies arreu de Mallorca. En concret, aquest dimecres, diversos usuaris han comunicat el seu malestar a causa de la línia 302, Can Picafort-Palma.

Segons els usuaris del TIB, han estat esperant de 8.10 hores del matí fins a les 11.00 hores a l'aturada d'Alcúdia, però el bus no ha aturat, ja que arribava amb el cartell de 'Complet' de les aturades anteriors.

Els usuaris asseguren que «no és un problema puntual, és constant i es va repetint des de fa mesos i anys en aquesta línia 302 en concret». A més, afirmen que «avui la majoria de passatgers que eren a l'aturada eren residents que anaven a fer feina, estudiants, persones majors... que s'han quedat sense servei, alguns tornaren a casa, altres s'ajuntaren per agafar un taxi i altres continuaren esperant».

«És contradictori que vulguin fomentar el transport públic per llevar cotxes de les carreteres, i que la gent vulgui utilitzar el servei públic de transport, i que no es posi una solució», han assegurat els usuaris en un comunicat.

«És necessari i convenient perquè tots tenguem un servei públic de transport, en el qual la gent pugui confiar, que es compleixin els horaris, amb majors freqüències i servei», acabaven demanant els afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.