nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
16°

La Policia reconeix que l'acció del 'cas confeti' va ser «una mobilització social, com tantes altres, que no representava especial perill»

L'agent de la Policia espanyola que va instruir l'atestat de l'acció contra el turisme massiu al port de Palma el juliol del 2017 ha assegurat aquest dimarts que aquella era una «mobilització social com tantes altres que no representava especial perill».

Així ho ha assenyalat l'agent durant la seva declaració com a testimoni en la segona jornada del judici del 'cas confeti', que ha continuat aquest dimarts en la Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears.

El Ministeri Públic demana un total de 29 anys de presó per als 12 acusats, amb penes d'entre dos i quatre anys de presó. En concret, a vuit els demana dos anys de presó; a tres, tres anys per reincidència, i a una darrera acusada li demana quatre anys de presó, en concepte d'autoria.

Cal recordar que nou dels dotze encausats han negat aquest dilluns, durant el primer dia de judici, que assistissin a la protesta contra el turisme massiu aquell juliol del 2017. De fet, han aportat proves per a demostrar-ho. L'advocat dels joves, Josep de Luis, va remarcar aquest dilluns que «esperam que ens expliquin com s'han fet les identificacions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A.P.M., fa dervers d'un any
I no matava o feria a qualcú ? En què quedam ?

Justícia de fireta, corrupta, i tercermundista !
Valoració:4menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
I com pot ser? Que una infracció que és una falta administrativa, acabi als jutjats i que el fiscal demani penes de vint i nou anys de presó.
Per cert, avui la vicepresidenta de la Unió Europea ha enviat un altre avís a Espanya, perque renovi el Consell General del Poder Judicial, que du caducat gairebé el mateix temps que dura una legislatura.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente