algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

[VÍDEO] L'organització de l'Orgull 2022 assegura que «vindrà gent del camp que potser no ha vist mai una lesbiana»

Kristin Hansen, presidenta d'Ella Global Community, ha sorprès a tota la roda de premsa de presentació de l'Orgull 2022 de Palma amb les seves desafortunades paraules. Hansen, després d'assegurar que fa 18 anys que viu a Mallorca, ha expressat que es complau de presentar aquesta nova edició l'Orgull.

Tot i la bona voluntat de Hansen, la presidenta ha comercialitzat per complet una festa reivindicativa del col·lectiu LGTBI, expressant que «el turista LGTBI gasta molt més que el turista regular» i que, segons Hansen, «està comprovat que anualment gasten més de 180 bilions de dollars i és un turisme interessant».

Seguint amb la comercialització de les festes reivindicatives, la presidenta també ha tornat a ficar la pota comentant frases com «pots fer-te un petó a la plaça de Cort. Això cal rendibilitzar-ho» o «aquestes persones després venen aquí i compren pisos».

A més, ha afegit que en els actes de Palma, «vindrà gent del camp que potser no ha vist mai una lesbiana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carme, fa dervers d'un any
Hauria de ser un requisit que els càrrecs polítics fessin els seus parlaments en català. Trob que viuen massa tranquils en castellà sent com és que ens "representen".
Valoració:9menosmas
Per Lo gran inquisidor, fa dervers d'un any
precisament a Palma hi ha el nivell més baix i més inculte de tota l'illa.,,,,,,,un ambient realment repelent. Sonia vivas i l'alemanya rossa estan dins el seu ambient.
Valoració:14menosmas
Per Deutsches Arroganz, fa dervers d'un any
Jo ja baixaria ja, a veure lesbianes, sigui el que sigui això, però tenc en Gelat amb conjuntivitis i amollar-se per Xorrigo en aquestes condicions seria un suïcidi.
Valoració:8menosmas
Per Del Pla, fa dervers d'un any
Que la duguin al zoològic, si vol que la gent pagui per veure-la. I a més, als primers a qui falta al respecte és a qui diu que representa. I na Vivas pot anar amb ella. Però per qui ens han pres!.Quina vergonya!!!!.
Valoració:16menosmas
Per Fora del sembrat, fa dervers d'un any
Dels meus veïns a fora vila, qui més qui menys és enginyer agrònom i viatja per tot Europa per aprendre coses noves. I convidam aquesta senyora tan culta a visitar-nos un dia i anirem a caçar mopies. S'ho passarà d' allò més bé.
Valoració:14menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
A banda de les animalades amollades que s'esmenten al cos de la notícia, crec que cal destacar que han parlat unes deu persones i només UNA ho ha fet en català. Vaja, cal reivindicar la diversitat, però no només la sexual, sinó també la lingüística. I en aquesta terra veig que majoritàriament se li dona l'esquena a la llengua pròpia del lloc per part de tota aquesta gent. La primera que hauria de donar exemple és Sonia Vivas per ser una representant pública.
Valoració:16menosmas
Per Quina pena!, fa dervers d'un any
Precisament, els pagesos joves son un dels col.lectius a on hi ha més gent amb carrera i amb cultura.
És una pena, que una persona LGTBI. que encapçala la lluita d'unes persones que estan discriminades per la seva orientació sexual i de gènere, humil.lii i faci befa d'un altre col.lectiu, que és professional i que està poc reconegut, explotat pels intermediaris que son els que s'enriqueixen amb el treball i el sacrifici fels primers, i que son els ens proporcionen gran part dels aliments que ens mantenen vius.
Me fa molta pena, perque podria haver-se rigut de molta gent carcamàlica i falsa, que tenim pels nostres pobles i ciutats, però ha anat a estriar a una bona gent que només fa feina, feina i feina.
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente