cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 27°
35°

[VÍDEO] L'organització de l'Orgull 2022 assegura que «vindrà gent del camp que potser no ha vist mai una lesbiana»

Kristin Hansen, presidenta d'Ella Global Community, ha sorprès a tota la roda de premsa de presentació de l'Orgull 2022 de Palma amb les seves desafortunades paraules. Hansen, després d'assegurar que fa 18 anys que viu a Mallorca, ha expressat que es complau de presentar aquesta nova edició l'Orgull.

Tot i la bona voluntat de Hansen, la presidenta ha comercialitzat per complet una festa reivindicativa del col·lectiu LGTBI, expressant que «el turista LGTBI gasta molt més que el turista regular» i que, segons Hansen, «està comprovat que anualment gasten més de 180 bilions de dollars i és un turisme interessant».

Seguint amb la comercialització de les festes reivindicatives, la presidenta també ha tornat a ficar la pota comentant frases com «pots fer-te un petó a la plaça de Cort. Això cal rendibilitzar-ho» o «aquestes persones després venen aquí i compren pisos».

A més, ha afegit que en els actes de Palma, «vindrà gent del camp que potser no ha vist mai una lesbiana».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carme, fa 2 mesos
Hauria de ser un requisit que els càrrecs polítics fessin els seus parlaments en català. Trob que viuen massa tranquils en castellà sent com és que ens "representen".
Valoració:9menosmas
Per Lo gran inquisidor, fa 2 mesos
precisament a Palma hi ha el nivell més baix i més inculte de tota l'illa.,,,,,,,un ambient realment repelent. Sonia vivas i l'alemanya rossa estan dins el seu ambient.
Valoració:14menosmas
Per Deutsches Arroganz, fa 2 mesos
Jo ja baixaria ja, a veure lesbianes, sigui el que sigui això, però tenc en Gelat amb conjuntivitis i amollar-se per Xorrigo en aquestes condicions seria un suïcidi.
Valoració:8menosmas
Per Del Pla, fa 2 mesos
Que la duguin al zoològic, si vol que la gent pagui per veure-la. I a més, als primers a qui falta al respecte és a qui diu que representa. I na Vivas pot anar amb ella. Però per qui ens han pres!.Quina vergonya!!!!.
Valoració:16menosmas
Per Fora del sembrat, fa 2 mesos
Dels meus veïns a fora vila, qui més qui menys és enginyer agrònom i viatja per tot Europa per aprendre coses noves. I convidam aquesta senyora tan culta a visitar-nos un dia i anirem a caçar mopies. S'ho passarà d' allò més bé.
Valoració:14menosmas
Per Toni, fa 2 mesos
A banda de les animalades amollades que s'esmenten al cos de la notícia, crec que cal destacar que han parlat unes deu persones i només UNA ho ha fet en català. Vaja, cal reivindicar la diversitat, però no només la sexual, sinó també la lingüística. I en aquesta terra veig que majoritàriament se li dona l'esquena a la llengua pròpia del lloc per part de tota aquesta gent. La primera que hauria de donar exemple és Sonia Vivas per ser una representant pública.
Valoració:16menosmas
Per Quina pena!, fa 2 mesos
Precisament, els pagesos joves son un dels col.lectius a on hi ha més gent amb carrera i amb cultura.
És una pena, que una persona LGTBI. que encapçala la lluita d'unes persones que estan discriminades per la seva orientació sexual i de gènere, humil.lii i faci befa d'un altre col.lectiu, que és professional i que està poc reconegut, explotat pels intermediaris que son els que s'enriqueixen amb el treball i el sacrifici fels primers, i que son els ens proporcionen gran part dels aliments que ens mantenen vius.
Me fa molta pena, perque podria haver-se rigut de molta gent carcamàlica i falsa, que tenim pels nostres pobles i ciutats, però ha anat a estriar a una bona gent que només fa feina, feina i feina.
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente