algo de nubes
  • Màx: 11°
  • Mín:

Els ajuts als mitjans de comunicació en català s'incrementen 65.000 euros enguany

200033

La Direcció General de Política Lingüística ha publicat la convocatòria d’ajuts als mitjans de comunicació en català de les Illes Balears. La partida que s’hi destina enguany suma un total de 700.000 euros, 65.000 més que en la convocatòria anterior. La quantitat destinada a aquests ajuts ha crescut gairebé un 22% en dos anys.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la presència de la llengua catalana en els mitjans de comunicació de l’arxipèlag. Els destinataris són la premsa diària, la premsa local, la de temàtica especialitzada, i les emissions de ràdio i televisió en llengua catalana que hagin duit a terme la seva activitat durant l’any 2021. Així mateix, també hi ha una línia destinada a projectes d'habilitació d’una edició en llengua catalana d'una publicació en castellà amb periodicitat diària existent actualment.

A més de l’augment de la dotació total de la convocatòria, també s’han incrementat l’import màxim que poden percebre els beneficiaris, entre els quals destaca especialment els de la premsa local, amb la finalitat que els mitjans de comunicació es puguin consolidar.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el proper 21 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per chupar del bote, fa 8 mesos
En un pais democrático, las empresas solo se consolidan (sic) a base de su propio esfuerzo. Las subvenciones, o sigui sa repartidora, siempre huelen mal, pues ocultan, presuntamente, vicios inconfesables. Es una manera de amarrar al que nos conviene. Ya me dirán Vds. qué libertad de maniobra tiene el que chupa del bote. Bote que pagamos entre todos, entre todos los que lo pagamos, se entiende.
Valoració:3menosmas
Per oh, fa 8 mesos
Comprando opinion
Valoració:2menosmas
Per ARRUIX!, fa 8 mesos
Calla, pesat!
Valoració:-1menosmas
Per Emigrante, fa 8 mesos
Bravo !

700.000 euros mas para "los nuestros"
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente