algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Un centenar de civils han jurat la bandera espanyola a Alaior

28/05/2022 Un centenar de menorquines juran la Bandera en Alaior (Menorca). Un centenar de menorquines han jurado este sábado la Bandera en Alaior, en una celebración presidida por el comandante general de Baleares junto al alcalde del municipio menorquín, en el que los jurandos de mayor y menor edad colocaron la corona de laurel durante el acto de homenaje a los caídos. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS MINISTERIO DE DEFENSA | MINISTERIO DE DEFENSA

Aquest dissabte un centenar de persones han jurat la Bandera espanyola a Alaior amb motiu del Dia de les Forces Armades espanyoles 2022. L'acte havia estat organitzat entre l'Ajuntament d'Alaior i la Comandància General espanyola de les Balears.

L'objectiu era facilitar que població civil, sense estar vinculats a les Forces Armades espanyoles amb caràcter professional, manifestessin el seu compromís amb la defensa de l'Estat espanyol, besant, en aquest cas, la Bandera espanyola del Regiment d'Infanteria 'Palma' 47.

Després del jurament, el batle d'Alaior ha pronunciat unes paraules en què ha agraït l'esforç de l'Exèrcit espanyol per desplaçar-se fins a Menorca i fer aquest acte de Jura de Bandera espanyola.

Tot seguit, el comandant general espanyol de les Balears ha pronunciat una al·locució en castellà i menorquí, durant la qual ha fet un símil de la bandera de Mossen Barçiola, heroi d'Alaior contra els turcs, amb la bandera espanyola jurada aquest dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa dervers d'un any
Els juradors de fidelitat a la pàtria, talment com passa amb la immensa majoria de gent de dretes, el seu patriotisme, no passa mai per declarar a hisenda tots els seus bens i beneficis econòmics, tampoc per a reclamar més i millor persecució de la corrupció, ni per prohibir els dipòsits de doblers en negre a paradisos fiscals, ni per defensar el bé comú, entre d'altres. Son en general persones propenses a defraudar al interès general de la comunitat, a discriminar i menystenir a les persones que no son de classe bona, refugiant-se en el fals patriotisme de banderes i bàndols de bons i dolents.
Valoració:2menosmas
Per No ho crec, fa dervers d'un any
JURAR A LA FORÇA TÉ RESPONSABILITAT?
Valoració:0menosmas
Per Un de's plà, fa dervers d'un any
Comèdia i teresetes !buuuf !
Valoració:4menosmas
Per No tots ho fan amb sinceritat., fa dervers d'un any
Quants d'aquests, si els donàssin ocasió. enlloc de jurar fidelitat a la bandera espanyola. jurarien odi etern a la Senyera?
Perque no vull dir que siguin tots, però en hi ha molts, que darrerament s'han fet espanyolistes a ultrança, només per declarar-nos la guerra impunement a noltros, els valencians, els catalans i els balears de veritat.
Valoració:6menosmas
Per Clar, fa dervers d'un any
És normal, no podem jurar fidelitat a cap altra bandera que no sigui l'espanyola
Valoració:-3menosmas
Per refredats, fa dervers d'un any
Fa un bon servei als encostipats de primavera.
Valoració:0menosmas
Per xavier, fa dervers d'un any
Han jurat ser fatxa
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente