cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Docents de les Balears amb les oposicions aprovades llancen una recollida de signatures perquè se'ls ofereixi una plaça

Un grup de docents de les Illes Balears que tot i aprovar les oposicions una, dues o, fins i tot, tres vegades, cada any «tornam a començar des de zero» han impulsat una iniciativa de recollida de signatures per a denunciar la situació i que se'ls ofereixi una plaça.

«Per què no tenim plaça? Per què hem de tornar a passar per un procés d'oposició que ja hem superat amb tot el que això implica? Un altre cop nervis, preocupacions i deixar de banda família, parella, amics i inclús nosaltres mateixos. Som molts els que hem vist afectada la nostra salut, tant física com mental», expliquen.

A més, remarquen que han superat totes les proves amb èxit i demostrat tenir les competències necessàries per a ser bons docents. «Així i tot, en oferir-se menys places que persones aprovades, hem quedat exclosos i ens veiem obligats a tornar a examinar-nos de proves idèntiques en futures convocatòries per tal de formar part del cos de funcionariat», denuncien.

Per tant, demanen que, justament ara que la sentència del Tribunal de Justícia Europeu exigeix a l'Estat espanyol que es redueixi el nombre de treballadors eventuals o interins a les administracions públiques, «puguem recuperar aquesta nota obtinguda, se'ns ofereixi una plaça de funcionari i no se'ns demani tornar a passar per un procés de selecció que ja hem superat anteriorment i que ens desgasta any rere any».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Es fácil.
Aprobarlas con la nota de corte suficiente para ganar la vacante.
Como debe ser de toda la vida.
Valoració:2menosmas
Per opo, fa dervers d'un any
Uno de los grandes problemas de España es que casi todo el mundo quiere ser funcionario. Por algo será.
Si en lugar de embarcarse en oposiciones, de dudosos puntos de llegada, hubiesen abierto un negocio, con todo lo que ello importa, sabrían lo que cuesta un peine. Pero no. Al papá Estado.
Mi hijo pudo tener la posibilidad de ser funcionario (maestro de lengua extranjera trabajando en diversas escuelas públicas) pero buscó otros derroteros. Ahora es abogado con despacho propio. Puede ganar más o menos, pero viajes y "mals de caps" muchos, que antes no tenia. Por mi, que les den plaza a todos fija y bien pagada. La pólvora del rey es inagotable.
Valoració:-9menosmas
Per Comse diu aquesta pàgina?, fa dervers d'un any
S'han fet moltes trampes a totes les administración, igualment governant els uns que els altres. I aquestes trampes s'han fet principalment, amb la finalitat de donar avantatges als interins sobre els candidats que han aprovats les oposicions, però també sobre els funcionaris de carrera i personal empleats públics en règim laboral fitxos, com va passar amb el govern del PP, quan se tranferiren al govern autonòmic diverses competències estatals, que no varen voler als funcionaris que desenvolupaven aquestes competències i que els deixaren sense plaça i desamparats, amb el perill imminent de perdre el seu mitjà de vida.
I com que consider que és una autèntica immoralitat, voldria saber a quina adressa electrònica he d'entrar, per poder col.laborar amb la meva firma i per passar-ho a més gent.
I és que els polítics només se preocupen de resoldre els problemes dels col.lectius més nombrosos, perque tan sols els importen els vots. Però no els escarrufa desmantellar a un col.lectiu petit, per mal que facin a unes persones, perque saben que les porcades que se fan als grups petits, no canvia la intenció de vot de les masses.
TOTS els partits polítics son així d'insensibles i de grollers
Valoració:5menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Tots els llocs de treball existents a totes les Administracions Públiques, haurien d'estar ben identificats i no hi estan. Cap lloc de treball a l'administració pública, (ni un) ha de mantenir-se vacant durant més de tres anys sense sortir a concurs oposició. Els sindicats que accepten la parcel·lació gremial de les Administracions Públiques potenciant el corporativisme insolidari i defensant per separat cada sector i cada categoria per separat, avalen i col·laboren per a que sigui possible la precarització laboral i contractació fraudulenta per afinitats i amiguisme, a les diferents Conselleries, Consells Insulars i Ajuntaments.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente