cielo claro
  • Màx: 20.54°
  • Mín: 13.55°
20°

L'extrema dreta més ultra d'Alemanya es reuneix aquests dies a Mallorca

Alerta ultra. L'extrema dreta més radical d'Alemanya es reuneix aquests dies a Mallorca per desenvolupar una mena de simposi per tractar de la «salvació de la nostra civilització». Tal com ha publicat aquest dissabte Diario de Mallorca, en la convocatòria es detalla que han reservat una finca exclusiva «molt bella i idíl·lica» en algun punt de l'illa per a uns 30 convidats.

Segons ha destacat Diario de Mallorca, el portal ultra Politically Incorrect News informa que l'organitzador del viatge és Irfan Peci, escriptor i creador de contingut en internet que es va fer conegut per carregar contra l'islam, els musulmans, els migrants o la comunitat romaní. A més, participa assíduament en actes de diverses associacions islamòfobes. En tot cas, pel que sembla, les jornades no estan obertes a altres personatges de l'extrema dreta d'altres països o a l'entorn de l'extrema dreta de Vox.

L'objectiu del viatge és escoltar les següents conferències de persones rellevants dins del moviment d'ultradreta alemany: Heinrich Fiechtner 'Quo vadis, Alemanya? Es pot salvar encara la nostra pàtria?'; Michael Stürzenberger parlarà de 'És l'«islam polític» la major amenaça del segle XXI?'; Sebastian Verboket 'Què va passar amb la nostra joventut i com podem arribar a ells?'; Miro de Unblogd 'Mitjans en resistència. Així arribes TU a la gent (i com no)'; Irfan Peci 'D'islamista a caçador d'islamistes: què podem fer contra la islamització'; Oliver Flesch 'Per què la vida no hauria de consistir només en política, i si l'emigració és una alternativa'; Maximilan Pütz de Casanova 'Simplement ximple per a aquí! Per què és això i com es pot canviar?'. També participarà Gunnar Lindemann, diputat en el Parlament alemany des de 2016 pel partit d'extrema dreta AfD.

Els assistents, segons el rotatiu, conviuran amb els oradors i podran establir contacte directe cada dia. El viatge sense els vols costa 1.090 euros. També està prevista l'assistència a la trobada d'Heinrich Fiechtner, l'exdiputat de l'AfD en el Parlament de Baden-Württemberg (2016-2021), exregidor a la ciutat de Stuttgart i destacat activista negacionista de la Covid-19. Un personatge molt proper a Donald Trump.

Sens dubte, segons Diario de Mallorca, un altre dels assistents més coneguts és Michael Stürzenberger, president del partit antiimmigració Die Freiheit, una formació ja desapareguda que va estar agermanada amb el Partit per la Llibertat (PVV) del neerlandès Geert Wilders. Va ser orador en actes de grups islamòfobs i neonazis, i ha estat condemnat diverses vegades per incitació a l'odi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Cagun l'Ostrum, i en Herman Terch i en Korke Kampos no els han convidat ?? en lo famosos que son "cria corbs......
Trob que almenys per fer neteja després de la festa hagués estat un detall. Fora feixistes de la nostra terra siguin nyordos o alemanys.
Salut i República Catalana tic tac tic tac 2.029
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente