nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Més del 59% dels nostres lectors consideren que la retirada de l'obligatorietat de la màscara en interiors és «una mesura precipitada»

Majoria ajustada i divisió d'opinions. El 59,41% dels nostres lectors no veu amb bons ulls la retirada de l'obligatorietat de la màscara en interiors i consideren que és «una mesura precipitada i cal ser prudents». Per contra, el 40,59% dels lectors ho veuen amb bons ulls perquè la situació sanitària en permet la retirada.

La setmana passada va entrar en vigor la nova normativa que regula l'ús de la màscara per fer front a la pandèmia. A partir d'ara el seu ús en interiors deixa de ser obligatori i només és una recomanació.

Així, ja no és necessari utilitzar la màscara en els interiors dels comerços, les escoles, la universitat o els espectacles d'oci. Només continua essent obligatori el seu ús en els centres sanitaris i sociosanitaris.

Molts ciutadans han vist amb ulls la retirada del tapaboques. No obstant això, molts altres prefereixen continuar portant-lo com a mesura de prudència. De fet, pels carrers de Palma encara es veu molta gent que continua fent servir la màscara.

I és que entre els experts també hi ha diferents opinions sobre si es tracta d'una mesura precipitada donada la incidència de la Covid-19 i la nova passa de grip que es viu aquests mesos.

Així, sigui com vulgui, hi ha divisió d'opinions entre la ciutadania i molts ciutadans opten encara per ser prudents i fer ús de la màscara en interiors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xasco!, fa dervers d'un any
La Covid creix.
Tenc la impressió que el que volen les autoritats és que TOTS ens contagiem d´una vegada per tornar a fer duros a cabassos.
Si qualcú mor: danys col·laterals.
Però potser que siguin ells que vagin a Son Tril·lo!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente