nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

El Consell organitza una formació per a entitats juvenils i de voluntariat per a millorar el funcionament dels grups de treball

La Direcció Insular de Participació i Joventut del Consell de Mallorca ha impartit un taller de formació en facilitació de grups per a entitats juvenils i de voluntariat de l’illa. Hi han participat representants de quinze entitats, tècnics o voluntaris, durant dos dies abans de les festes de Setmana Santa.

La finalitat era donar a conèixer, a través de contingut teòric i exercicis pràctics, eines i tècniques que contribueixen a millorar el funcionament dels grups de treball. S’han tractat qüestions com la gestió emocional, la indagació col·lectiva, la presa de decisions o la transformació del conflicte. En el cas de les entitats, pot ajudar-les a dur a terme juntes directives, assemblees de socis i reunions de feina, enter d'altres, així com afavorir la definició de campanyes o el desenvolupament de projectes.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla Insular de Voluntariat de Mallorca (2021-2026), que estableix com una línia de feina bàsica organitzar accions formatives destinades a la millora de la qualitat de l’acció voluntària. Alhora, el Consell ha ampliat la formació a entitats registrades en el Cens d’entitats juvenils de Mallorca perquè també se’n beneficiïn.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.