cielo claro
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
15°

Recuperem Marivent canta les quaranta als Borbons davant el palau ocupat

L'organització REM (Recuperem Marivent) ha duit fins davant el palau que Saridakis va cedir a la ciutat de Palma, el sentiment d'indignació de molts ciutadans de Mallorca per tots els casos de corrupció que envolten la monarquia espanyola i per l'ocupació il·legal de Marivent per la família reial espanyola.

Els membres de REM s'han concentrat davant el palau ocupat i han cantat les gloses 'Domine...', que denuncien, amb ironia i sarcasme, la corrupció de la família Borbón i l'escàndol que significa que ocupin un palau que no és seu, cosa que contravé el desig del pintor grec que va deixar el que havia estat ca seva a la ciutat de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xavier, fa mes de 2 anys
Als que diuen que mirin la foto i la poca gent que hi ha els recomano que facin una enquesta sobre els borbons als països catalans i a més no sé que fan uns reis espanyols a balears, que es quedin a Espanya
Valoració:4menosmas
Per Solleric, fa mes de 2 anys
Sin comentarios...
Valoració:-3menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
Siguin vint o siguin cent o mil no és la cuestio, la cuestio és que Mar i Vent és dels ciutadans de Palma. I per lo que pareix en Jaumet Matas el va regalar als Borbons i els "empresaris i hotelers" li regalaren el "Fortuna" son tan pobres els Borbons.
Salut i República Catalana, !Borbons, no gràcies!
Valoració:10menosmas
Per Molt bé, fa mes de 2 anys
Molt bona glosa.
Valoració:7menosmas
Per Veritats a grapats, fa mes de 2 anys
Una glosa que retrata el que han volgut tapar i maquillar mil imatges del estado Ñol. Deu gloses que diuen moltes i grans veritats.
Valoració:6menosmas
Per clam, fa mes de 2 anys
Catorce más uno con barbas blancas que no falta a ninguna y el de la foto que da vida al "clam" para futuras generaciones. Además, trapos y cartelería que nada tienen que ver con Mallorca.
Valoració:-16menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys
Una imagen que vale mas que mil palabras.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente