nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

El Bisbe de Mallorca dona el sus a la Setmana Santa reivindicant la generositat

El Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha reivindicat aquest Dijous Sant la importància de la generositat. «Pensar en un mateix o pensar en els altres. Aquesta és l'alternativa. L'egoisme o la caritat. Acaparar-lo o compartir-lo», ha assenyalat.

Així ho ha indicat el màxim dirigent de l'Església catòlica a Mallorca, a la Catedral, durant l'homilia del Dijous Sant, en la qual ha destacat que l'Església de Mallorca, a través de la Càritas Diocesana, ja ha recollit més de 80.000 euros, que s'envia a Ucraïna.

«És un gest de generositat de la nostra gent que hem d'agrair de cor i que mostra la qualitat demostrada del compartir amb qui més ho necessita», ha remarcat.

Durant l'homilia, el bisbe també ha rentat els peus a 12 persones, representants del món de la caritat, treballadors i voluntaris de l'Àrea per a la Pastoral Caritativa i Social de la Diòcesi de Mallorca.

Amb aquest gest, Taltavull ha manifestat el seu agraïment a les «persones col·laboradores directes de l'encàrrec missioner de Jesús d'estimar com has estimat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per setmana santa, fa mes de 2 anys
Una cosa curiosa. M´he donat compte que a molts armats de les nostres processons, els armats donen les ordres en castellà, dic jo, la llengua del repressor, com fa 2000 anys allà a l´orient, que també tenien el seu romà.
No serà una casualitat!
Valoració:0menosmas
Per pascuas, fa mes de 2 anys
Delante de ciertas palabras, delante de ciertos hechos lo mejor es callarse, pues si dijéramos lo que con toda propiedad se puede decir, muchas palabras no gustarían.
Se tiene que pensar lo que se dice y lo que se dice, antes debe ser pensado.
Tenga unas felices pascuas, eminencia reverendísima.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente