nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

L'Ajuntament de Calvià ofereix més de 500 llocs de feina a través de les jornades de selecció 2022

197651

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'Agència de col·locació de l'Institut de Formació i Treball de Calvià, continua amb les Jornades de Selecció per cobrir més de 500 llocs de feina.

Durant els mesos d'abril i maig estan previstes 11 jornades amb les empreses Melià hotels Internacional, Kimpton Aysla Mallorca, AMR Collection i Beach Club Gran Folies, oferint un total de 466 llocs de feina. Durant elsmesos de febrer i març l'Institut de Treball ja ha celebrat quatre jornades pels hotels Pure Salt Luxury i Dreams Calvià, en les quals s'han inscrit un total de 1.054 candidatures per 54 llocs de feina.

Totes les entrevistes es realitzaran en la Sala Palmanova, i el procés és el següent: l'empresa ha d'inscriure l'oferta en la plataforma de treball i les persones interessades hauran d'inscriure's en aquelles ofertes en les quals compleixin els requisits. Una vegada realitzat aquest tràmit, l'equip de feina els citarà per fer entrevistes grupals de selecció. Per acabar, les persones que superin aquesta fase, ja estaran en disposició de tenir entrevistes individuals directament amb les empreses.

Aquesta metodologia estalvia a les empreses el temps de rebre currículums i valorar totes les candidatures i permet un major grau d'inserció laboral de les persones participants en la selecció final de l'empresa, ja que existeix un major ajust de les candidatures presentades amb les necessitats i requeriments de les empreses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.