muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

'Match: informació + cultura', una iniciativa per donar a conèixer Palmajove i fomentar la lectura

197603

'Match: informació + cultura' és una activitat organitzada per Palmajove que planteja diferents propostes adreçades als joves de la ciutat per tal de donar-los a conèixer aquest servei d'informació juvenil municipal i fomentar, alhora, la lectura. El Centre d'Informació vol commemorar així de manera conjunta, el Dia de la informació Juvenil, que és el 17 d'abril, i la Diada de Sant Jordi, el 23.

La iniciativa, que es durà a terme de l'11 al 22 d'abril, està adreçada als joves d'entre 14 i 35 anys. L'objectiu principal és facilitar l'accés a la informació i acostar el Servei d'Informació Juvenil Palmajove al jovent, oferint, a més, un espai de promoció cultural i visibilitat pels joves creadors o aficionats a la literatura, així com fomentar la lectura.

El calendari d'activitats contempla una visita al centre, amb la qual es regala un llibre, o la 'Crida Joves', una convocatòria per a participar en la mostra literària juvenil que es farà el pròxim 23 d'abril. Finalment, dia 23, de 10 h a 14 h, hi haurà situada una paradeta de Palmajove a la plaça de l'Olivar, emmarcada dins la Ruta de Sant Jordi; també, serà el dia què se celebri la mostra 'Feim match amb els llibres'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.