cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Santiago signa la resolució per fer efectiu a la nòmina d'abril l'augment de les quanties de la Renda Social Garantida

197439

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha signat la resolució per la qual els perceptors de la Renda Social Garantida d'abril, maig i juny de 2022 cobraran un 15% més per ajudar a pal·liar les conseqüències socials derivades de la guerra d'Ucraïna; en concret la pujada de preus, que afecta especialment a les famílies més vulnerables.

Fins a 4.229 famílies de les Illes Balears veuran com a la propera nòmina que cobraran a final d'abril ja està reflectit l'increment del 15% de la seva Renta Social Garantida i que es mantindrà durant tres mesos. Al BOIB s'ha publicat la partida extraordinària d'1'1 milions d'euros que la Conselleria d'Afers Socials i Esports destinarà a aquesta finalitat.

Amb aquest increment a les nòmines, que s'aplicarà durant els mesos d'abril, maig i juny, un usuari de RESOGA que viu sol passarà de cobrar 491€ al mes a cobrar-ne 565. Un adult que viu amb un menor passarà de cobrar 747€ a cobrar 859. Una família de dos adults i dos menors passa de cobrar 934€ a cobrar-ne 1.074. (S'adjunta quadre amb totes quanties actualitzades per als mesos d'abril, maig i juny).

Per la consellera Fina Santiago, l'objectiu és «donar més suport econòmic a les famílies més vulnerables que tenim detectades a la Conselleria perquè són les que ara mateix estan cobrant la renda social. Elles més que mai necessiten aquest suport continu des dels serveis socials comunitaris».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa dervers d'un any
Una bona mesura, valenta i de resultats palpables. Impensable que a les nostres Illes, un govern de les dretes pugues fer una cosa semblant.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente