algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

El 34 per cent dels adolescents de les Balears fa un ús excessiu d'Internet i les xarxes socials

08/04/2022 El conseller de Educación y Formación Profesional, Martí March, en el acto de presentación del Informe. El 34% de los adolescentes de Baleares hacen un uso excesivo de Internet y las Redes Sociales (RRSS), según un estudio de Unicef en colaboración con el Govern sobre el impacto de la tecnología en la infancia y en la adolescencia. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CAIB | CAIB

El 34 per cent dels adolescents de les Balears fan un ús excessiu d'Internet i les Xarxes Socials, segons un estudi d'Unicef en col·laboració amb el Govern sobre l'impacte de la tecnologia en la infància i en l'adolescència.

Segons ha informat la Conselleria d'Educació i FP, el conseller Martí March i la presidenta d'Unicef Comité Balears, Mercedes del Pozo, han presentat aquest divendres l'informe 'Impacte de la Tecnologia en l'Adolescència. Relacions, Riscs i Oportunitats'.

Aquest informe recull les opinions de més de 50.000 estudiants d'ESO de 265 centres de tot l'Estat, 3.000 d'ells a les Balears. La participació ha estat voluntària i confidencial i les dades foren recollides entre novembre de 2020 i març de 2021 a través d'un qüestionari en línia en les mateixes aules. En el cas de les Balears han participat 14 centres amb una mostra de 2.982 estudiants d'entre 11 i 18 anys.

Entre les principals dades que mostra l'estudi destaca que el 90,4 per cent dels joves es connecta a Internet cada dia i la majoria, el 96,9 per cent, afirma que la xarxa els fa sentir alegria, mentre que el 81,6 per cent i el 80,3 per cent experimentes relax i diversió, respectivament.

El 24,4 per cent dels enquestats assegura tenir discussions amb els seus pares amb culpa de la tecnologia almenys una vegada per setmana i només el 31,5 per cent dels alumnes de l'estudi tenen límits o normes d'ús d'internet o pantalles per part dels pares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 90, fa mes de 2 anys
¿Es 34 per cent?. Digau es 90 com a mínim.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente