nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

El Congrés Internacional d'Universitat i Educació Inclusiva arriba a la UIB

197239

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha organitzat el XVII Congrés Internacional i les XVIII Jornades d'Universitat i Educació Inclusiva, que es duran a terme del 5 al 7 d'abril. Sota el títol 'Educació Inclusiva i Praxi: Calidoscopi d'Oportunitats', la UIB serà un punt de trobada entre investigadors, docents i persones interessades en la inclusió educativa i social.

Aquest esdeveniment vol ser «un espai obert de diàleg crític i reflexió al voltant del concepte d'inclusió», ha explicat la universitat en nota de premsa. L'objectiu és ser un «centre d'intercanvi i difusió per crear accions conjuntes i per avançar en la inclusió educativa i la lluita contra qualsevol classe d'exclusió, segregació i desigualtat», a l'empara de la Xarxa d'Universitats i Educació Inclusiva (RUEI).

«El congrés es planteja des de la perspectiva de la inclusió educativa i social. Pretén crear sinergies entre la teoria i la pràctica, implicant els professionals de tots els nivells de l'àmbit educatiu i socioeducatiu», ha explicat la doctora en Psicopedagogia Maria Dolors Forteza, una de les coordinadores del programa. «Aquest esdeveniment està obert a tothom: professorat universitari, alumnat de grau, postgrau i doctorat, així com a docents de tots els nivells educatius en exercici i amb interès per l'educació inclusiva», ha afegit.

La conferència inaugural es titula 'La escuela inclusiva, un paso importante para un proyecto de vida con la emoción de conocer y el deseo de existir', i serà a càrrec de la doctora Alice Imola, vicepresidenta de l'Associazione Emozione di Conoscere de Bolònia (Itàlia); serà dimarts, 5 d'abril, a les 16.30 h, a la sala d'actes de l'edifici Guillem Cifre de Colonya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.