algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Col·lectius ecologistes «ocuparan» la UIB: «Ja no és suficient amb declarar l'emergència climàtica»

L'Aliança Climàtica i els col·lectius Rebel·lió o Extinció i Joventut pel Clima han presentat aquest dilluns davant el Consolat de Mar la iniciativa 'Ocupa la UIB' amb la qual pretenen organitzar entre aquest dimarts i aquest dijous xerrades i activitats en la Universitat de les Illes Balears (UIB) per sumar-se a la «Rebel·lió Científica».

Coincidint amb la publicació del sisè Informe d'avaluació del Grup de Treball III del Panell Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC), els col·lectius han explicat la seva adhesió a la vaga internacional científica-acadèmica-estudiantil.

Així, han fet una crida a la implicació dels estudiants i professors i, per tant, durant tres dies «ocuparan» la UIB amb xerrades, debats, formacions i 'artivisme'.

Segons han apuntat, ja compten amb el suport de moltes científiques i professores de la universitat que participaran en les activitats.

Els convocants han argumentat que «ja no és suficient amb declarar l'emergència climàtica» i han reclamat a les institucions que informin la ciutadania i s'impulsin eines de democràcia participativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.