cielo claro
  • Màx: 15.19°
  • Mín: 7.61°
14°

Representants d'una quinzena d'entitats proclamen a Palma: «Prou! Tenim dret a viure en català»

Més de 300 persones, representants de les entitats convocants i adherides, han participat en la concentració en favor de la llengua catalana que amb el lema 'Prou! Tenim dret a viure en català', ha tengut lloc a la plaça el Tub de Palma.

Representants del Grup Blanquerna, la Plataforma per la Llengua, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, les Fundacions Darder Mascaró, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Jubilats per Mallorca, Joves per les Illes, Mallorca Nova, Cap Endavant, Joves per la Llengua, Dones dels Països Catalans, Alternativa Docent, UOB Ensenyament i l’STEI Intersindical, als quals també s'hi han afegit representants del Consell per la República i de l'Obra Cultural Balear, han participat en l'acte simbòlic celebrat aquest 2 d'abril, data en què es commemora l’Edicte de Lluis XIV contra el català a Perpinyà de l’any 1700.

Marisa Cerdó, professora de l’IES Son Pacs, dinamitzadora cultural i militant per la llengua, ha estat l'encarregada de llegir el manifest, en el qual es denuncien els atacs a la llengua catalana i el proclama que «tenim el dret inalienable d'usar la llengua catalana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa mes de 2 anys
Forestier i a més ignorant...
Valoració:0menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 2 anys
I a tu què t'importa "guapi"? No veus que fas nosa i que resultes molt desagradable?
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys
Y las restantes 250?.
Fueron al baño a la vez?.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente