cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

El Servei de Salut de les Balears ha gastat 11,3 milions d’euros en els hotels medicalitzats

El Servei de Salut ha gastat 11,3 milions d’euros en acollir pacients als hotels medicalitzats de les Illes Balears. Aquest dijous va cessar la col·laboració amb els quatre establiments hotelers que encara continuaven oberts, un a cada illa. El balanç és de 4.410 persones allotjades en les diferents onades de la pandèmia de la Covid-19, distribuïdes de la manera següent:

  • Mallorca
    Hotels: Meliá Palma Bay, Bellver, Pabisa Sofía i Morlans.
    Nombre de persones allotjades: 2.592
    Despesa: 7,4 milions d’euros.
  • Menorca
    Hotels: Sa Miranda i Playa Azul.
    Nombre de persones allotjades: 249.
    Despesa: 840. 770 €.
  • Eivissa
    Hotels: La Noria i Rosamar.
    Nombre de persones allotjades: 1.397.
    Despesa: 2,7 milions d’euros.
  • Formentera
    Hotel: Es Pi 2.
    Nombre de persones allotjades: 172.
    Despesa: 362.041 €.

Aquestes instal·lacions hoteleres medicalitzades han servit principalment per a acollir pacients lleus o asimptomàtics i contactes estrets que no podien garantir un aïllament correcte perquè no disposaven de les condiciones òptimes a casa seva o perquè convivien amb persones vulnerables.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I quina altra cosa podien fer?, fa dervers d'un any
Ben gastats. Els que s'esqueixen les vestidures al Parlament, dient que tot se fa molt malament perque la gent s'ho cregui, segurament haurien "invertit aquests doblers en altres partides". Ja mos entenem.
Jo, del Govern actual, només tenc queixes perque el partit amb més vots que el forma, no cuida la nostra llengua i amb l'actitut dels seus representants, dóna a entendre que els que odien la nostra llengua, els que la falsifiquen i els que ens diuen nazis perque defensam la nostra cultura de les agresions dels feixistes i de la gent vinguda de fora , que vol respecte per ells, però que ells no en ténen un mínim cap a la gent de la terra a on s'han instalat perque els ha donat la gana, son més importants que els que defensam les nostres arrels.
I tanmateix, d'aquests altres que cuiden tant, els que voten no els votaran a ells, votaran a la dreta més rabiosa perque ens aglapesqui bé a noltros i no deixi pedra sobre pedra del nostre patrimoni.
Entre la gent que no entén ni vol entendre al seu poble i la gent dolenta, tenim un bon problema,ales Illes Balears.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente