algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

OCB de Manacor: «Jorge Campos fa servir el mateix discurs ple de mentides que feia servir José Ramón Bauzá»

La delegació de l’Obra Cultural Balear a Manacor ha trobat necessari respondre a «les mentides de l’extrema dreta», representada per Jorge Campos de Vox al Parlament.

El diputat extremista va aprofitar la sessió de control a la presidenta del Govern per a vessar tota una sèrie d'insults i difamacions contra l'Obra Cultural Balear i va acompanyar la seva desbarrada amb una performance que va consistir en mostrar dues fotografies: una d'una marxa de torxes feta pels seguidors de Hitler i una altra en la qual, segons va dir explícitament ell, s'hi veia una manifestació de l'OCB.

Cal remarcar que la imatge mostrada per Campos no correspon a cap manifestació de l'OCB, ni tan sols és de cap manifestació feta a Mallorca o a les Illes Balears.

Des de l’OCB de Manacor han remarcat que «no podem tolerar les paraules que s’han pronunciat durant els passats dies per part d’un diputat de l’extrema dreta espanyola titllant l’Obra Cultural Balear de feixista i nazi».

L'entitat ha remarcat que l'OCB i totes les seves delegacions «sempre han estat un puntal de reconeixement dels qui, d’una manera o altra, han treballat pel bé de la nostra terra, sense distincions de gènere, color de la pell, religió ni ideologia política».

A més, han destacat la «transversalitat» amb què fan feina per a «arribar al màxim gruix possible de gent de la nostra societat, sense perdre això sí, els principis que l’han regida des d’un bon principi 'Llengua, cultura i país', objectiu que hem anat treballant durant dècades i que des de fa uns anys sembla que hi ha cert interès d’esbladregar».

La delegació manacorina de l'OCB també ha fet referència a l’expresident del Govern, José Ramón Bauzá, qui «amb si fa no fa les mateixes paraules que empra ara el diputat d’extrema dreta, va aconseguir que el seu partit aconseguís els que són de llarg els pitjors resultats electorals de la seva història, per a després passar-se a un altre partit, i qui sap a on acabarà». I han remarcat que «és curiós que ell també fes servir el mateix discurs ple de mentides que fa servir ara l’extrema dreta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Foresterum?, fa mes de 2 anys
No s´ajunten fins que no s´assemblen!
Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
Crec que hi ha una obra de Pere Capellà que se diu
"De porcs i de senyors n'han de venir de casta" i si amés és curt de gambals, però llarg en mala llet, teniu el model de Korke Kampos.
Valoració:13menosmas
Per Està obsessionat amb la O.C.B. I per res de bo., fa mes de 2 anys
Ben fet,Obra Cultural Balear de Manacor! 👏 A aquest individu se li ha de contestar i plantar cara i si fa falta, posar una demanda contra ell als tribunals.
És un mentider i un calumniador que esta obsessionat amb la OCB per enveja i sobre tot dit i escrit per ell mateix, perque voldria tenir, els doblers que rep la nostra principal associació cultural i no compta que aquests doblers procedeixen de les quotes dels socia i de donacions de particulars que ens enfadariem molt, si al final s'ho quedàs ell i no acabaria així com així.
La veritat és que està com un llum de carbur, però se l'ha de posar al seu lloc, perque és capa de qualsevol bestiesa.
Valoració:12menosmas
Per Ja ho sabem, fa mes de 2 anys
Tot això de la dreta ja ho sabem, d'ells no hem esperat res mai ni encara ara. El brou que duim el mos ha provocat el Govern de na Francina Armengol perquè ha renunciat a defensar com cal la llengua catalana. I ho pagarem ben car.
Valoració:9menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys
Ni gota de cas a aquest ultradretà. Un no ningú que cerca relavància, que més lluny del seu cercle cap més li atorga. Es un enemic furibund de Mallorca., la seva llengua i la seva gent.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente