cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

Agents de la Policia Nacional espanyola ocuparan els habitatges municipals del barri de Sa Penya a Eivissa

Els habitatges municipals del barri de Sa Penya (Eivissa) començaran a acollir des d'aquesta setmana els funcionaris de la Policia Nacional espanyola.

El batle de la ciutat, Rafa Ruíz, ha recordat que l'edifici es posa en marxa en un moment «històric» pel barri. Segons Ruíz, ha estat un procés «molt llarg» en el qual l'Ajuntament ha mantingut el seu objectiu de recuperar el barri de Sa Penya.

D'aquesta manera, ha afegit que existeixen exemples en altres ciutats de l'Estat amb processos similars on s'inclouen diferents variants complexes.

El cap de la Policia Nacional d'Eivissa, Manuel Hernández, ha explicat que amb aquest projecte s'aconsegueixen diversos objectius importants, com contribuir a millorar la sensació de seguretat d'aquest barri i millorar la seva problemàtica.

També ha assenyalat que la mesura és «tremendament esperançadora» a l'hora de resoldre la problemàtica relacionada amb la falta d'habitatges a l'illa.

Les obres són finançades pel Consorci Patrimoni de la Humanitat i han consistit en la rehabilitació d'habitatges entre els carrers Alt i Retir, on s'ha passat de 44 infrahabitatges a 12 habitatges amb un pressupost d'1,9 milions.

A més, s'han executat obres d'urbanització d'aquests carrers amb una inversió de 690.000 euros i s'ha comprat el mobiliari dels habitatges i millorat les instal·lacions elèctriques per un valor de 117.000 euros.

Els habitatges, d'entre 45 i 75 metres quadrats, ocupen una superfície total de 940 metres i estan distribuïdes en tres plantes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per uiiiiiii, fa mes de 2 anys
De 44 habitatges a 12?
Valoració:0menosmas
Per Qui ha pres la decissió?, fa mes de 2 anys
Qui ha pres la decissió, el ministeri de l'interior, l'ajuntament d'Eivissa i el govern balear? No crec que la culpa la puguin carregar als de VOX.
Valoració:3menosmas
Per Cor Josepí, fa mes de 2 anys
Quina gran idea, mesclar els traficants del barri amb la policia espaÑola.
... Segur que s'entendran molt i molt bé 👮‍♂️💰💉
Valoració:1menosmas
Per I els que hi vivien abans?, fa mes de 2 anys
I a la gent que expulsaren de les seves coses, quan varen reformar les cases i carrers d'aquesta barriada, els donaren altres vivendes, per anar a viure?
Perque si no m'equivoc, crec recordar que els varen prometre que quan estaria arreglat hi podrien tornar anar a viure, però pel que veig ara fan "pabellones", com els dels militars d'abans, pels policies.
Valoració:5menosmas
Per todo por la pasta, fa mes de 2 anys
Supos que pagaran lloguer, o no ?
Valoració:3menosmas
Per Tolo, fa mes de 2 anys
Ben fet
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente