algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Se cerquen famílies de les Balears per a acollir infants sahrauís els mesos d’estiu: «Són ambaixadors de pau del seu poble»

196657

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears reprèn, després d’una aturada de dos anys, el programa d’estiu 'Vacances en Pau' per a les persones que estiguin interessades en l’acolliment d’infants dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf durant els mesos de juliol i agost d’enguany.

Els objectius generals del projecte són els següents:

  • Conscienciar i sensibilitzar la ciutadania de les Balears sobre el conflicte sahrauí, que persisteix i s’agreuja cada dia.
  • Diagnosticar i tractar els infants sahrauís de manera que s’eviti el desenvolupament de malalties greus.
  • Oferir i donar als infants una estada agradable lluny de la duresa de l’estiu del desert, on les temperatures assoleixen el 55 graus i es fan molt paleses les mancances de viure en un exili permanent.
  • Conèixer una cultura diferent, la qual cosa enriqueix tant a les famílies acollidores com als nins i nines sahrauís.
  • Crear un vincle indestructible entre les famílies acollidores i les dels infants sahrauís que participen en el programa.

«Els infants sahrauís són ambaixadors de pau del seu poble, el sahrauí, exiliat, refugiat i a l’espera que es posi en marxa la legalitat internacional i l’ONU exigeixi al Marroc que la compleixi. Així es podrà celebrar l’esperat referèndum d’autodeterminació que permeti al poble sahrauí decidir sobre el seu futur amb llibertat», han remarcat.

L'Associació ha anunciat que el 31 de març al Centre Flassaders de Palma, a les 18.30 h, duran a terme una reunió informativa per a les persones interessades a conèixer el projecte 'Vacances en Pau'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.