algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Més de 200 manifestants clamen a Palma contra la traïció de Pedro Sánchez al poble sahrauí

Aquest diumenge migdia, la convocatòria urgent davant la traïció del Govern espanyol al poble sahrauí, convocada per l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí i la Delegació Sahrauí a les Illes Balears, ha aplegat més de 200 persones.

Els manifestants han mostrat el seu rebuig al reconeixement de la sobirania del Marroc sobre el Sàhara Occidental feta pel Govern espanyol davant la Delegació del Govern espanyol a les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ramon, fa mes de 2 anys
Aquesta traïció aviat serà oblidada, però els lligams personals entre els saharauis i els amics que han fet a Mallorca no, i per això la ferida seguirà oberta per part de les persones que han estat animant i acollint els saharauis totes aquestes dècades i dels saharauis que no entendran per què han estat traïts i se'ls ha pres el futur com a poble lliure. No és just el que han fet amb ells.
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa mes de 2 anys
Tal qual faran amb nosaltres, quan ja no les poguem engreixar ses seves arques. Pensau que no? Temps al temps.
Valoració:2menosmas
Per Carreroblancovoladorrrr, fa mes de 2 anys
Molt bé, Pedrín, molt bé!
Segur que els reis d'Espanya i el Marroc estan contentíssims de com els neteges les restes de deposicions de les seves botes a llepades
... I les gasístiques ja et deuen tenir preparadet un lloc de 'consejero delegado' perquè segueixis vivint del cuentu quan acabis amb la teva penosa carrera política.

Sols dir-te que qui la fa, la paga.
Valoració:3menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys
MARROC CULPABLE, ESPANYA RESPONSABLE.
Visca la lluita de tots els pobles per l’autodeterminació, fora les forces d’ocupació.
Valoració:4menosmas
Per Esteve, fa mes de 2 anys
Si reconeixen el dret a decidir del poble saharaui haurien de reconèixer el mateix per al poble català, també als bscs… I clar això seria un problema per lo de una, grande, calladita y en castellano, no?
Valoració:2menosmas
Per No pot ser, fa mes de 2 anys
Les coses no poden continiar així. El PSOE se'n fot del sant i de la festa. Més i Podem han de sortir del govern i organitzar una alternativa d'esquerres, veritablement progressista. Contrariament el descrèdit serà general.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente