nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
20°

March inaugura les I Jornades de Lideratge per a centres educatius

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, i la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernándex, han inaugurat les 'I Jornades de Lideratge. Liderar els centres educatius del segle XXI', organitzades pel Centre de Formació, Innovació i Investigació per l'Exercici de la Direcció Escolar de les Balears (CFIRDE-IB).

Aquestes jornades se celebraran aquest divendres i aquest dissabte a Mallorca, en l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la Universitat de les Illes Balears (UIB), i a Menorca i a Eivissa, per videoconferència en les aules de cada una de les Illes.

Un total de 253 professionals, entre directors, caps d'estudis, secretaris, assessors, inspectors i docents, participen en la conferència inaugural i dels sis tallers que s'han organitzat. Per illes, a Mallorca s'han inscrit 200 participants, a Eivissa i Formentera 38 i a Menorca 14.

La finalitat d'aquestes Jornades és fer valdre la importància que els centres disposin d'un bon lideratge, enfocat en la millora de l'aprenentatge de l'alumnat, i es comptarà amb experts de referència de tot l'Estat.

Les jornades consten d'una conferència inaugural, titulada 'Liderar escoles que aprenen: reimaginar junts el futur', i sis tallers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.