algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els ajuts de foment de l’ús del català s’incrementen fins als 325.000 euros

196387

La Direcció General de Política Lingüística ha obert una nova convocatòria d'ajuts per al foment de l'ús de la llengua catalana amb una partida total de 325.000 euros. Això suposa un increment del 45% respecte de la convocatòria de l'any anterior, dotada amb una partida de 225.000 euros.

Els ajuts de foment de l'ús de la llengua catalana estan destinats a ajuntaments i persones físiques i entitats sense ànim de lucre que duguin a terme actuacions per fomentar l'ús de la llengua catalana. En la darrera convocatòria se'n van beneficiar més d'una cinquantena arreu de les Illes Balears.

La finalitat dels ajuts és la difusió i la promoció de l'ús social de la llengua catalana entre la població general, tant autòctona com nouvinguda, de les Illes Balears. Les activitats per a les quals se sol·liciti l'ajut s'han de dur a terme entre l'1 de novembre de 2021 i el 31 d'octubre de 2022.

S'hi poden presentar projectes de voluntariat lingüístic, activitats formatives per a col·lectius específics, de lleure, de promoció de la integració lingüística i de sensibilització. El termini per presentar les sol·licituds és fins al dia 7 d'abril.

La directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, ha explicat que l'increment de pressupost permetrà «augmentar el nombre d'activitats i fer arribar la llengua catalana a més segments de la societat». Així mateix, Defior ha destacat la importància d'aquestes ajudes per «consolidar polítiques en matèria de normalització lingüística».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa mes de 2 anys
Que suerte ! ! !
Trescientos mil euros públicos mas para imponer el catalán.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente