algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La nova fundació ‘Ateneu CCOO Illes Balears’ vol ser «un espai de debat i reflexió» per a la formació de la classe treballadora

Aquest dimecres, ha estat presentat la fundació 'Ateneu CCOO Illes Balears', fruit d'un acord del Consell Confederal del sindicat. L'objectiu era constituir una fundació dedicada a «la gestió de l'arxiu històric del sindicat, el desenvolupament d'una biblioteca especialitzada sobre el moviment sindical, així com la posada en marxa d'activitats de caire socioculturals que revitalitzin el debat sindical i polític, la solidaritat i la cooperació, entre altres aspectes relacionats amb la formació de la classe treballadora».

Aquesta institució vol ser «un espai de debat i reflexió en defensa de la democràcia, la llibertat, la solidaritat i la classe treballadora», ha declarat el president de la Fundació, Josep Benedicto. A més a més, a part «gestionarà l'arxiu històric del sindicat i es crearan dues biblioteques, una especialitzada en temes del moviment obrer i una altra més generalista».

Per altra banda, s'ha destacat la importància de «la voluntat d'aprofundir en la cooperació i complementarietat entre la '1 de Mayo' i les fundacions lligades a CCOO en els diferents àmbits territorials», ha declarat el president de la Fundació '1 de Mayo', Fernando Lezcano, que també ha assistit a l'acte de presentació. La idea és «contribuir a la intervenció sindical des d'un ventall ample d'aspectes i que els sindicalistes i les sindicalistes de CCOO tenguin un esquema de valors centrats en la justícia social, la solidaritat, la democràcia i la dignitat de classe», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.