nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Tòfol Milan serà el nou director de l’Oficina Anticorrupció

196145
Ultima Hora

Els partits del Pacte, PSIB-PSOE, Unides Podem i MÉS per Mallorca, han acordat que Tòfol Milan sigui el nou director de l'Oficina Anticorrupció.

Milan es va incorporar a l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció com a funcionari de carrera el 2019. D’aleshores ençà, Milan ha desenvolupat el càrrec de Cap d’Àrea d’Ètica Pública, Prevenció i Integritat en aquesta oficina. Es tracta d’un perfil d’experiència demostrada, i el fet d’haver format part de l’oficina des de 2019 farà que li pugui donar un nou impuls des del coneixement previ adquirit.

Així mateix, Milan ha estat Interventor General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 2007 a 2011, amb les funcions de control i fiscalització de la gestió econòmica i financera del sector públic. Abans, de 1999 a 2003, també va ser Director General de Pressupostos de la Comunitat Autònoma, durant el primer Pacte de Progrés.

També té experiència en l’administració estatal, concretament en el Ministeri de l’Interior, on va ser assessor de pressupostos i infraestructures a la Direcció General de la Guàrdia Civil, en l’administració municipal, a l’Ajuntament de Calvià, i en l’empresa privada, com a auditori i assessori empresarial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò aixíiiii!, fa mes de 2 anys
Si MÉS i Podem tinguéssin més vots. tindrien més poder, podrien gestionar lesconselleries clau. Però si a sobre de fer-ho malament per ser un partit de centre esquerra, se li dónen encara més vots, encara faran més coses de fatxes castellanistes.
El mateix que si no se va a votar, que tindrem el "Cara al Sol" i el "A por ellos " (Tots nomtros) a díns de les institucions
Valoració:2menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys
El PSOE ho controla tot, IB3, l'Oficina Anticorrupció, la política de normalització lingüística aturada, la conselleria de turisme, la d'economia, la de sanitat, la d'educació. L'any que ve vot útil al PSOE perquè votar els altres partits no serveix per res.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente