cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
11°

Els transportistes de les Balears desmenteixen els «rumors infundats» de desproveïment d'aliments i combustibles

El president de l'Agrupació de Transports de Mercaderies de les Balears-FEBT, Ezequiel Horrach, i el Gerent de la FEBT, Salvador Servera, han qualificat de «rumors infundats» els missatges anònims que adverteixen d'un desproveïment d'aliments i combustibles a partir de dilluns a les Balears, encara que sí que han alertat que l'encariment del combustible repercutirà als consumidors finals.

Així ho han assenyalat en una nota de premsa després de participar en una reunió urgent de la Junta Directiva de l'organització en què també hi han participat representants empresarials de Menorca i Eivissa i Formentera.

Els transportistes han lamentat les conseqüències que estan provocant els rumors que circulen a través de les xarxes socials.

Horrach ha insistit que la Federació, integrada al Comitè Nacional del Transport, no ha convocat cap atur en el transport i ha rebutjat que sigui una solució eficaç en aquest escenari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys
La guerra, una bona excusa per a les empreses sense escrúpols per a justificar pujades de preu i augmentar els beneficis caiguts del cel, a carreg de la majoria dels consumidors atemorits pel que pugui passar.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente