muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

L'OCB insisteix a la presidenta Armengol que és necessari fer més passes per recuperar la llengua catalana

El president de l’Obra Cultural Balear (OCB), Joan Miralles, acompanyat de la vicepresidenta, Lena Serra, i la vocal, Neus Picó, han visitat la presidenta del Govern, Francina Armengol al Consolat de la Mar.

La reunió s'emmarca dins la roda de contactes de la nova Junta Directiva de l'OCB amb les principals institucions de les Balears.

Els representants de l'entitat cultural han aprofitat la reunió per recordar a la presidenta que encara són necessàries moltes passes més per assolir l'objectiu de recuperar la llengua catalana a les Illes Balears.

També li han demanat que asumesqui les deu mesures urgents a favor del català a l’escola que va presentar l'OCB fa unes setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ergo, fa mes de 2 anys
Sense por:
Sabes con quien cogobierna la de Inca?.
Si no lo sabes mal; y si lo sabes, peor.
Empieza por indagar, a lo mejor (o peor), tendrás por.
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys
Cómo va lo de tus pisos vacacionales, Miralles?
Creo que ahora está chunga la cosa, desde que lo lleva el Consell.
Ains.
Valoració:0menosmas
Per Sense por, fa mes de 2 anys
La senyora Armengol que no passi pena de perdre vots, si protegeix a la nostra llengua. Perque tanmateix els maleducadots i. les maleducadotes que ens diuen " O hablas en Español o no te atenderé, porque estamos en España" voten a VOX i no la voten a ella, ni al seu partit. I si en té qualcún d'aquests u s'en va perque no vol sentir parlar en Mallorquí a Mallorca, ja que ho considera una infidelitat a Espanya ( Quines coses!) guanyaran en qualitat i en futurs votants sense aquesta guarda de grollers i grolleres.
Valoració:8menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys
La Francina navega entre dues aigues, l´espanyola que no vol saber res del català ni al congrès, ni al senat, ni a la UE, i a més és beligerant contra el català i amb qui comparteix partit i la catalano-balear amb qui comparteix lligams històrics, culturals i lingüístics. Fins que no es decanti per la última, sempre li costarà fer més passes. Per la qual cosa doncs convé que ens escolti.
Valoració:7menosmas
Per escorpí, fa mes de 2 anys
O som monolingües en la nostra llengua pròpia o no anirem mai enlloc en matèria lingüística ni identitària. L'espanyol és una llengua estrangera.
Valoració:9menosmas
Per Més passes?, fa mes de 2 anys
Més passes? O és que el Govern de n'Armengol n'ha fet cap de rellevant? Malament, si aquesta nova junta de l'OCB comença amb aquestes pobres pretencions. Ja li va bé al Govern de n'Armengol que l'OCB digui que els del Govern poden fer més del que fan perquè transmeten als votants que no fan molt però que tampoc no fan res. I entretant s'escampa la sensació entre la gent que el català no serveix més que per preparar oposicions i s'escampa precisament ara quan només en teoria comanden els que l'haurien de defensar amb determinació.
Valoració:6menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
Dígau- li que no son passes , sinó carreras que se necesitan, i sense aturar.
Salut i República Catalana
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente