muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Què hi fa el logotip del Govern en la publicitat de la 'Rafa Nadal International School'?

Més per Menorca ha registrat aquest dijous en el Parlament diverses preguntes amb sol·licitud de resposta escrita a través de les quals demana explicacions al Govern sobre el motiu pel qual el logotip de l'Executiu apareix en gran format en les tanques publicitàries anunciant l'escola privada del tennista Rafel Nadal, així com en el seu web.

El partit vol conèixer si existeix alguna col·laboració amb la Rafa Nadal International School que justifiqui l'aparició del logotip del Govern en els cartells de publicitat i, en aquest cas, quin és el conveni i l'import que empara l'actuació d'aquest logotip.

El diputat de Més per Menorca, Josep Castells, ha explicat que volen saber el motiu pel qual apareix el logotip del Govern en una campanya publicitària d'una escola privada «que es presenta com a escola internacional», a més de conèixer «si darrere de l'aparició del logotip hi ha alguna contribució econòmica» cosa que no els hi semblaria «justificable».

Castells ha afegit que, en el cas que la presència d'aquest logotip no tengués cap explicació, el Govern «hauria d'actuar perquè desaparegués» perquè, tal com ha manifestat, «s'està transmetent la idea que aquest centre actua amb una capa d'oficialitat completament equívoca i enganyosa».

En aquest sentit, Castells ha conclòs apuntant que «el Govern hauria de vetllar per l'ús que fan els particulars de la seva imatge corporativa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys
@segur, a veure Sr. segur, li dono un consell es ben segur que el millor per vostè es fer-s'ho mirar, en quant al empeltat que no sap ni escriure en nom correcte dels de Santa Catalina, ja es un cas incurable, se'l coneix be, en que per la frase i la rèpicla igual un i altre son el Dr. Jeckill i Mr. Hide
Valoració:0menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys
Volem respostes ja!
I treure'l, a més de retirar qualsevol subvenció que li donin.
Confiï que no sigui això.
Valoració:9menosmas
Per El dmoni vos vetlla, fa mes de 2 anys
La mateixa extranyesa que tothom hauria de tenir amb l’escola d’hoteleria EHIB, que per si algú encara no s’ha enterat ES UNA EMPRESA PRIVADA un niu de xupopteros baix l’ala de la UIB i de retruc del Govern, d’aquests i de tots els d’abans des de fa més de 20 anys. Cobrant per diplomes a 3000€ el curs.
Valoració:1menosmas
Per Johaness, fa mes de 2 anys
Ja ho podeu veure. Hi ha el logo perquè el govern deu pagar diners a la Rafa Nadal Escul.
Diners de tots noltros.
Valoració:12menosmas
Per monopoli, fa mes de 2 anys
Ja ho diu sa dita, com més cosins més endins!
Valoració:5menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys
Catalinero:
Ya lo puedes imaginar. Y ahí lo dejo.
Rafa Nadal, es otro chivo expiatorio donde el catalanismo más radical y fanático hace sus pruebas de tiro. Se le odia, precisamente por ser mallorquín y no catalán.
Valoració:-41menosmas
Per Volem explicacions, fa mes de 2 anys
Esper i desitjo, que només vulgui dir que té tots els permisos i autoritzacions del Govern. Perque si aquesta escola privada i de luxe ha rebut subvencions, mentres que les escoles públiques tenen tantes deficiències, és per sortir al carrer a demanar la dimisió del conseller d'Educació.
Valoració:39menosmas
Per Què hi fa?, fa mes de 2 anys
El ridícul.
Valoració:29menosmas
Per Catalinero, fa mes de 2 anys
Que hace el logotipo de otra Comunidad Autónoma (Cataluña ) en este medio de comunicacion privado ? Y cuánto dinero recibe
Valoració:-42menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente