cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

La informació sobre la Covid-19 ha copat el 50,6% dels continguts comunicatius del Govern i el 43% de la publicitat institucional

195931

El Govern, per mitjà de la web publicitatinstitucional.caib.es, ha fet pública la informació referent a les campanyes de publicitat institucional que es varen dur a terme durant el 2021.

Amb un clar objectiu de transparència davant la ciutadania, per a cada campanya es detalla quina ha estat la inversió efectuada, el nombre d’impressions o insercions en els mitjans de comunicació i, així mateix, la relació de creativitats que, produïdes per la Direcció General de Comunicació, s’han difós en cada cas.

Entre d’altres, el Govern ha produït 90 gràfiques de premsa i 30 més en format digital, 26 falques de ràdio i 16 espots. Tenint en compte que l’any 2021 també ha estat un any marcat per la pandèmia de la Covid-19, del total d’aquests productes, 58 gràfiques, més 9 en format digital, 11 falques i 4 espots han estat dedicats a informar a la ciutadania sobre l’evolució i les mesures relacionades amb la Covid-19, és a dir, el 50,6% de la producció global.

El Govern ha executat un total de 2.603.686 euros en el global de les campanyes de publicitat 2021 a través de la Direcció General de Comunicació. En tot cas, no es comptabilitza en aquest total les insercions puntuals que a l’empara de la normativa vigent hagin pogut fer les diferents conselleries. El criteri de distribució ha estat en tots els casos l’audiència certificada de cada mitjà, segons han explicat.

Aquestes dades es sumen a la comunicació institucional que es va fer durant tot l’any, amb 1.330 compareixences públiques (majoritàriament rodes de premsa) i també a través de les xarxes, on el Govern ha fet i publicat més de 200 infografies i un centenar de vídeos a través de Twitter, Facebook, Instagram i YouTube. Durant l’any 2021 els tuits del compte del Govern han tengut un total de 16,7 milions d’impressions, i 1,2 milions d'interaccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.