cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

El Govern i el sector hoteler es comprometen a aplicar «tolerància zero» contra comportaments incívics

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s'ha reunit aquest dijous amb representants de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), l'Associació Hotelera de Platja de Palma i l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatges de les Balears (Aviba), amb l'objectiu de continuar treballant conjuntament en la lluita contra els comportaments incívics de cara a la pròxima temporada turística.

Segons ha explicat el Govern en una nota de premsa, els viatges d'estudis, que comencen en juny i s'allarguen quasi tres setmanes, han copat bona part de la reunió, ja que el que es cerca és impulsar una «imatge de tolerància zero» davant qualsevol comportament inadequat.

«L'objectiu és no posar en risc la imatge de la destinació, per tant, la normativa vigent contra aquest tipus de comportaments s'aplicarà de manera estricta contra qui infringesqui la llei o es comporti de manera incívica», ha remarcat.

Després de la reunió d'aquest dijous, se'n faran d'altres amb tots els actors implicats, com agències de viatges, hotelers, Delegació del Govern, Consell de Mallorca i ajuntaments, amb la finalitat de planificar els diversos dispositius i actuacions de control que puguin implementar-se en el futur per evitar aquests comportaments.

A la trobada han assistit també la directora general de Turisme, Rosana Morillo, la vicepresidenta executiva de la FEHM, María José Aguiló, la presidenta de l'Associació Hotelers Platja de Palma, Isabel Vidal, i el president d'Aviba, Xisco Mulet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.