cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

L’STEI exigeix a l'Administració que doti tots els llocs base que crea i no només els caps de departament i de servei

195615

A la sessió del passat 24 de febrer de la Mesa Sectorial de Serveis Generals s'aprovà la proposta de crear 15 llocs d’auxiliar administratiu i 7 d’ordenança per a diferents centres d'Educació Secundària de les Illes Balears.

L’STEI Intersindical va votar a favor de la creació d’aquests llocs, però va recordar a l'Administració que el dia 17 de maig de 2019 el Consell de Govern aprovà la creació de 46 llocs d’auxiliar administratiu adscrits a 92 centres d'Educació d'Infantil i Primària amb el compromís de dotar-los en tres anys. Dos anys i mig més tard encara no ho estan. «És a dir, que tot va quedar en paper banyat, i que avui en dia aquests 92 centres encara no tenen personal de suport administratiu», han remarcat.

La cosa és «més greu» si es contrasta amb el que passa quan el Consell de Govern acorda crear llocs de cap de departament i de servei de lliure designació. «La pràctica totalitat d’aquests llocs de feina es doten i es cobreixen en qüestió de setmanes. A l'hora de col·locar funcionaris afins, l’agilitat del GOIB és exemplar», ha destacat l'STEI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tònia Barceló Genestar, fa mes de 2 anys
Bones tardes,
M'agradaria sol.licitar alguna d'aquestes places si encara no estan cobertes😊
Gràcies
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente