algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Consell reprèn els Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social

L'Oficina de Responsabilitat Social (ORS) ha reprès la convocatòria dels Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social, després que es celebressin per primera vegada el 2018. Aquests guardons pretenen reconèixer les iniciatives referents i inspiradores dins del context de la responsabilitat social.

El Consell ha signat un protocol de col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears (UIB) i altres agents econòmics i socials com Eticentre, el Cercle d’Economia de Mallorca, la Cambra de Comerç de Mallorca, la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB), la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM), UGT Balears i Comissions Obreres de les Illes Balears (CCOO). Aquestes, participaran dins del marc de les seves competències, en la convocatòria dels premis, per tal de fomentar la incorporació de polítiques de responsabilitat social en les empreses que conformen el teixit empresarial de l'illa.

L’ORS coordinarà l’elaboració de les bases, farà el seguiment de les candidatures i organitzarà l’acte de lliurament dels premis. «Tenim uns objectius comuns pel que fa a la responsabilitat social i a les bones pràctiques en aquest àmbit; i unir-nos i coordinar-nos farà que es divulguin més i millor entre les empreses, les administracions públiques i la ciutadania mateixa», ha declarat el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora.

Segons el protocol signat, la responsabilitat social corporativa (RSC) és una forma de dirigir les empreses basada en la gestió dels impactes que la seva activitat genera sobre la clientela, personal i accionistes, així com en el respecte de les comunitats locals, el medi ambient i la societat en general.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.