cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

La Clínica Rotger no rectifica malgrat les queixes i continua oferint atenció en castellà, anglès i alemany, però no en català

El mes de gener de 2019 dBalears es va fer ressò de les queixes d'usuaris de la Clínica Rotger que oferia atenció telefònica en castellà i anglès però no oferia la possibilitat d'optar per la llengua pròpia de Mallotrca.

Aquest passat divendres, l'advocat i professor de dret de la UIB, Toni Bennàssar denunciava des del seu perfil de Twitter aquesta discriminació: «Avui he hagut de cridar a la Clínica Rotger. A la centraleta m’han donat la possibilitat d’atenció en castellà, anglès i alemany. Als mallorquins, que ens bombin. Fa 2 anys ja vaig denunciar els fets i no ho han corregit. Hi ha per tant, clarament, un component ideològic darrera».

Cal ressenyar que si bé l'atenció telefònica de la Clínica Rotger, avui propietat de l'empresa QuirónSalud, ofereixen la possibilitat d'usar les llengües castellana, anglesa i alemanya, però no la llengua catalana, l'empresa sí que ha afegit, recentment, l'opció de català a la seva web.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys
Ho tendré en compte.
M´han perdut de pacient.
Valoració:1menosmas
Per Catalunya insular, fa mes de 2 anys
IN-DE-PEN-DÈN-CI-A és el medicament més efectiu per a eliminar els metges colonialistes.
Valoració:6menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys
Es grup Quirón té antecedents que fan pensar en un clar component ideològic. Aquest mateix mes aquest diari publicava això: https://www.dbalears.cat/ara/horitzons/2022/02/04/362119/dona-expulsada-consulta-per-adrecar-metgessa-catala-quironsalud-justifica.html
Valoració:3menosmas
Per Amples, fa mes de 2 anys
Embojcao (jo diria més bé xamuscao), si no escrius en català no t' atenem.
Valoració:4menosmas
Per Us exclussiu de forasters i de gonelles, fa mes de 2 anys
És un negoci privat i tots els segurs sanitaris que tenen la Rotger al seu quadre. també oferten altres clíniques millors que aquesta.
Si quan no ens trobam bé ovolemfer-nos una revisiô anam a metges que treballen a altres centres mèdics o a les urgències d'aquests altres centres i deixam d'utilitzar aquest, se ressentiran econòmicament.
A més.a la Rotger no ténen totes les especialitats, pel que si se té una urgència, per exemple d'oftalmologia en diumenge entre altres de les que no disposa, cercar ajuda allà és perdre un temps valuós
Valoració:12menosmas
Per el emboscado, fa mes de 2 anys
No tiene que rectificar nada; si no te gusta no vayas. Mira si es fácil.
Es como si los de la Rotger obligasen al "Baleares" a redactar de otra manera. Si no te gusta, no lo leas.
En los años buenos del franquismo, había
inquisidores; ahora todavía existen. Verdad, A.G.?
Lo que de verdad importa, es el considerable esfuerzo que hace para incorporar los mejores elementos para curar a los enfermos y no las idioteces de siempre.
Valoració:-22menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys
Jo sempre que crid faig servir el català.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente