algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Medi Ambient s'incorpora al Comitè de direcció de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La direcció general de Residus i Educació ambiental de la conselleria de Medi Ambient i Territori s'ha incorporat al Comitè de direcció de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR, per les sigles en anglès). D'aquesta manera, segons ha destacat el Govern aquest dissabte, les Balears «tendran més pes en la presa de decisions estratègiques sobre el projecte i el seu finançament».

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus va néixer l'any 2009 com un projecte LIFE+ finançat amb fons europeus. És una iniciativa que promou dins i també fora d'Europa accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus al llarg d'una setmana a finals del mes de novembre. Enguany, se celebrarà del 19 al 27 de novembre.

Impulsada per les autoritats públiques locals i regionals, aplega totes les actuacions d'altres actors (ciutadans, escoles, empreses, ONG, associacions) que organitzen activitats per conscienciar sobre la prevenció de residus i promouen les 3R: reduir el consum, reutilitzar productes i materials, i finalment reciclar els residus.

Una de les tasques, dins aquest programa, és el Let's Clean Up Europe que des del 2016 està coordinat pel servei de Qualitat Ambiental i Educació Ambiental. En aquests cinc anys, s'han realitzat més de 170 activitats a les Balears amb més de 8.000 voluntaris que han recollit més de 12.500 quilograms de residus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Femsukí :-), fa mes de 2 anys
M'agrada s'emblema, és inspirador.
Quina de gent i quilos! Recollir lo petit deu ser molta dedicació, i és una activitat útil per a educar, propera, manejable... Deu ser un nombre inimaginable de captures.
Té encert que a Balears sigui més continuat, no sols una setmana.
;-) Quin coratge i poca vergonya cuidant es medi, i gaudint! :-)
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente