nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Armengol viatjarà aquest dimarts a Barcelona per visitar el nou Espai Mallorca

La presidenta del Govern, Francina Armengol, viatjarà aquest dimarts a Barcelona per visitar el Nou Espai Mallorca.

Segons ha avançat l'executiu balear als mitjans, la presidenta del Govern viatjarà aquest dimarts a Barcelona per visitar, a les 17.30 hores, el Nou Espai Mallorca, guiada pel gerent del centre, Jordi Cardona.

Després de la visita a les instal·lacions, Armengol mantendrà una reunió amb els responsables de la Junta de l'Espai Mallorca.

Un viatge oficial que continua dimecres

El viatge continuarà el dimecres amb la participació de la presidenta en el 'Barcelona Tribuna', la visita al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i una trobada amb CCOO i UGT a Catalunya.

Concretament, a les 9.00 hores, la presidenta Armengol oferirà la conferència-col·loqui 'Les Illes Balears, avançant-nos al futur', la qual serà presentada pel president de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País, Miquel Roca i Junyent. El col·loqui serà moderada per la periodista de La Vanguardia, Enric Sierra.

Posteriorment, a les 10.30 hores, visitarà el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, acompanyada pel vicepresident i delegat especial de l'Estat del Consorci, Pere Navarro. Es realitzarà una presentació de la 3D Factory Incubator.

Finalment, a les 16.00 hores, Armengol presentarà la Llei de turisme i es reunirà amb els sindicats CCOO i UGT, en la seu de CCOO a Barcelona. A l'acte assistirà també el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i els representants dels sindicats a Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.