algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

El Bisbat de Mallorca demana que «s'especifiqui més» el llistat d'immatriculacions de l'Església

El vicari episcopal de Patrimoni Històric i Cultural del Bisbat de Mallorca, Francesc Vicens, ha demanat aquest divendres més informació i que «s'especifiqui més» el llistat de béns immatriculats per l'Església catòlica.

Demanat per aquesta qüestió en una roda de premsa, Vicens ha defensat el fet que el Bisbat de Mallorca no localitzi alguns dels béns que recull aquesta llista.

Es tracta d'un llistat «no complet moltes vegades», ha explicat Vicens. Com a exemple, ha assenyalat que una de les peces té com a referència 'Oratori de la Immaculada Concepció a Felanitx', encara que «no existeix» un oratori de la Immaculada Concepció en aquest municipi.

Per tot això, ha sol·licitat més informació i que s'aportin més dades al llistat per a identificar els béns. «No són ganes d'amagar informació», ha assegurat, afegint que el Bisbat de Mallorca «no té problemes» de donar tota la informació que se li demani.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys
He sentit un capellà fent declaracions diguent que els bisbes son encobridors de delictes que s'han anat produint dins l'església i els seus tentacles, els tracte de terroristes, ??? vaig quedar estorat.
Cadascú que tregui les sevas conclusions, lo cert és que el tenebrisme eclesiàstic deixa molt que desitjar per le seva opacitat, i no canvien.
Valoració:4menosmas
Per siempre se topa, fa mes de 2 anys
Si pagasen I.B.I. e Impuesto sobre el Patrimonio, ya lo sabría Su Eminencia Reverendísima.
Con la Iglesia siempre se topa. ¿Por qué será?.
Valoració:2menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 2 anys
Vol dir que ells no saben quin patrimoni ténen, ni com l'Església va pasar a ser propietària d'aquests immobles?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente