algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

La UIB farà un Màster Universitari en Recerca en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

El Consell de Govern ha autoritzat la Universitat de les Illes Balears (UIB) a implantar i impartir el programa del Màster Universitari en Recerca en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, atesa la demanda de la societat.

Segons ha explicat en roda de premsa el portaveu de l'Executiu autonòmic, Iago Negueruela, la titulació té dos objectius fonamentals: d'una banda, oferir a l'alumnat de grau una formació específica en l'àmbit de la promoció de la salut i el benestar mitjançant l'exercici físic i, d'altra banda, fomentar la recerca en aquest camp.

El màster, de 60 crèdits, es dirigeix a titulats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, grau que està previst implantar en la UIB, i també a titulats en Educació Física i en Educació Primària amb esment en Educació Física.

La docència del màster es podrà iniciar el curs 2022-2023 i estan implicats els departaments de Pedagogia i Didàctiques Específiques, de Psicologia, de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació, de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut, i d'Infermeria i Fisioteràpia.

La impartició d'aquests estudis no suposarà cap cost afegit ni genera necessitats de plantilla de personal docent i investigador, atès que es nodrirà dels recursos humans i econòmics existents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per , fa mes de 2 anys
Quins dois.
No podrien estudiar coses més necessàries?
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente