algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Armengol inaugura el mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha participat aquest dissabte a l'acte d'inauguració del mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022, que ha tengut lloc a la Sala Polivalent Albert Camus del municipi de Sant Lluís.

La candidatura de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia pretén que aquesta «esdevingui un estímul en la protecció de la seva riquesa cultural i gastronòmica, amb els objectius de posicionar l'illa com a destinació gastronòmica de qualitat, fomentar el consum del producte local i promoure projectes d'innovació i transformació en el sector agroalimentari».

L'acte ha comptat amb les intervencions de la presidenta de l'Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT), Diane Dodd, i l'alt representant per a l'Aliança de Civilitzacions de l'ONU i ambaixador de la Regió, Miguel Ángel Moratinos, el qual ha oferit la ponència 'Menorca, referència en biodiversitat, diversitat cultural i gastronòmica'. La presidenta ha conclòs l'acte amb unes paraules.

A més d'Armengol, també han assistit a l'acte el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company; la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora; la batlessa de Sant Lluís, Carol Marqués, i el conseller insular d'Economia i Territori, Josep Pastrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.