nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

La Plataforma contra els Megacreuers alerta de «l'enorme risc» que suposen per a la seguretat sanitària

La Plataforma contra els Megacreuers ha alertat aquest divendres de «l’enorme risc» que suposen els megacreuers per la seguretat sanitària en plena onada de la Covid-19.

D’aquesta manera, ho ha manifestat la Plataforma després que aquest dijous 54 persones contagiades en un megacreuer foren desembarcades a Palma.

«Ho advertim des de que va començar la pandèmia: a més dels més que suficients arguments sobre els greus impactes ambientals, socials i de salut pública per questionar el turisme de creuers, la Covid-19 ha remarcat la importància de prendre decisions sensates i aturar aquest tipus de turisme».

D’acord amb la Plataforma contra els Megacreuers, «els brots de la Covid-19 en creuers s’han disparat en tot el món, especialment des de que aparegué la variant òmicron, molt contagiosa».

«Estam parlant de naus enormes, que transporten a milers de persones a diversos llocs, amb molts espais interiors, que van de port a port. Una bomba biològica de rellotgeria en plena pandèmia», han assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja està bé!, fa mes de 2 anys

Austràlia no accepta ningú no vacunat, per protegir la seva ciutadania i aquí acceptam els infectats de covid que ens deixen els megacreuers.
Segurament els donam atenció sanitària i allotjament en hotels de 5 estrelles de forma gratuïta...no?
Si els hotelers volen megacreuers, que es facin càrreec dels infectats. Que sel´s reparteixin entre els seus hotels. Uns quants per hotel!
És una gent que van amb creuer perquè vol! Per passar-s´ho bé sense tenir la mínima solidaritat que tant ens reclamen als catalans!
Per cert, na Calvo ja ha explicat si han agafat els que fugiren per l´aeroport,o no pot, perquè no en té ni
idea?
Bons polítics ens canten!
No en saben gens! Haurien de dimitir perquè és de vergonya!
Estic cul damunt cadira i sé que no faig el que caldria. Eh?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente