algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Company trasllada el «compromís» del Govern en la defensa del català

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, ha traslladat, aquest dilluns, el compromís del Govern en la defensa del català.

El conseller ha agraït als diferents membres la seva presència i ha ressaltat que s’enfronten a una jornada extensa de treball en la que s’aprovaran diferents documents.

Des del Consell, segons Company, cerquen que tant el Govern com les diferents administracions públiques i entitats compleixin amb aquestes dinàmiques, així com la creació de polítiques a favor de la llengua pròpia de les Balears.

A més de reconèixer que les propostes del Consell «són moltes i diferents», el conseller d’Universitat ha ressaltat el treball conjunt amb l’Obra Cultural Balear: «Amb algunes propostes estam d’acord i amb altres no, però no seran elements de conflicte per arribar a acords».

Sense voler entrar en detalls sobre les diverses propostes, ha explicat que l’OCB, per exemple, planteja que es facin diferents aportacions a campanyes d’àmbit lingüístic. «Estam treballant per veure de quina manera es poden integrar si és que són integrables», ha acabat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys

Pot començar per el CS de Santa Catalina on tota la cartelleria està en castellà, estupenda forma de defensa, i de pas que informi el Sr politic a la Consellera de Sanitat que va ordenar el canvi de la cartelleria que a ella algú o alguns li prenen el pèl i a nosaltres els diners si es va fer l'impresio dels cartells en català, en què igual ni es va fer. Lo sorprenent és que tenguin la barra de fer aquestes declaracions i que no es duguin a terme i que no tenguin ningú que ho comprovi

Valoració:7menosmas
Per Propaganda, fa mes de 2 anys

S'acosten les eleccions i han de menester fer una mica de publicitat, però tampoc no gaire, no sigui cosa que els espanyolistes, també els del partit del senyor conseller, s'alçurin.

Valoració:9menosmas
Per inca, fa mes de 2 anys

Idò els ho poden anar a dir als senyors de l'Ajuntament d'Inca, que, per exemple, van discriminar tots els infants catalanoparlants a la colcada de reis, posant música només en castellà o en anglès a tot estirar per no fer tanta olor a caspa.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente